Keystone logo
New York University NYU

New York University NYU

New York University NYU

Introduktion

På NYU Grossman School of Medicine har vores engagement i innovation ført os til dristige nye måder at bygge bro over kløften mellem grundlæggende videnskabelig forskning, medicinsk uddannelse og kvaliteten af patientpleje. Med vores læseplan for det 21. århundrede, C21, kombinerer vi fremskridt inden for læringsstrategier, nye teknologier og informatikløsninger for at udføre vores tredobbelte mission: at undervise, tjene og opdage.

Hver studerende, der er tilmeldt vores MD-gradsprogram, modtager et stipendium med fuld undervisning uanset fortjeneste eller økonomisk behov, der dækker størstedelen af omkostningerne ved deltagelse. Vores stipendier med fuld undervisning gør det muligt for håbefulde læger at vælge en specialitet baseret på deres talent og tilbøjeligheder til bedre at betjene de samfund, der har mest brug for det, og lettere at forfølge videnskabelige gennembrud, der forbedrer, hvordan vi plejer patienter. Vi sigter mod at gøre de bedste og lyseste fremtidige læger til ledere med potentialet til at omdanne sundhedsydelser.

Vores banebrydende accelererede tre-årige MD-program, der blev lanceret i 2013, reducerer den traditionelle medicinske skoleundervisning med et helt år med muligheden for at tilmelde dig i dit første år på medicinsk skole. Med vores fire- og fem-årige Pathways til MD-graden, inklusive dobbeltuddannelsesprogrammer, tilbyder vi uovertruffen fleksibilitet til at tilpasse din medicinske uddannelse på måder, der passer til dine faglige interesser.

Vi fortsætter med at omforme medicinsk læseplan for at løse nutidens største udfordringer inden for sundhedsvæsenet. Vores Institut for Innovationer inden for Medicinsk Uddannelse lancerede for nylig en læseplan "Healthcare by the Numbers" designet til at uddanne første- og andetårs medicinstuderende om de mange måder, hvorpå "big data" - tegning af meningsfuld information fra store offentlige datasæt - kan informere og forbedre klinisk pleje.

Placeringer

  • Manhattan

    Manhattan, USA

    Spørgsmål