Keystone logo
New York University NYU

New York University NYU

New York University NYU

Introduktion

NYU Rory Meyers College of Nursing er forpligtet til at producere livslange elever, der vil udmærke sig i deres sygeplejekarriere og blive anerkendt som ledere, der holder patientcentreret pleje og samfundets sundhed i spidsen for deres værdier.

Opkaldt efter Rose-Marie "Rory" Mangeri Meyers, genererer kollegiet viden gennem forskning inden for sygepleje, sundhed, tværfaglig videnskab og uddanner ledere inden for sygepleje til at fremme sundhedsydelser lokalt og globalt. NYU Meyers leverer innovativ og eksemplarisk sundhedspleje, giver adgang til en forskelligartet gruppe af deltagere i erhvervet og former fremtidens sygepleje gennem ledelse inden for politik.

Grundlagt i 1932 er NYU Meyers det næststørste private universitet for sygepleje i USA og afspejler den intellektuelle nysgerrighed, dynamik og kvalitetskarakteristik ved NYU. Først som en afdeling, derefter en afdeling og nu et uafhængigt kollegium, giver vores BS-, MS-, DNP- og ph.d.-programmer i verdensklasse det uddannelsesmæssige fundament til at forberede den næste generation af sygeplejeledere. NYU Meyers 'kandidater og dets fakultet er forløbere i en ny æra inden for sygepleje, hvor det er prioriteter at spille en ledende rolle i opnåelsen af fremragende patientresultater og et sundere globalt samfund.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • Manhattan

    Manhattan, USA

    Spørgsmål