Keystone logo
Oman Dental College

Oman Dental College

Oman Dental College

Introduktion

Oman Dental College er det første og i øjeblikket det eneste tandhøjskole i Sultanatet Oman. Det optog sin første gruppe studerende i det akademiske år 2006/7 og har med succes gradueret tre kohorter af kvalificerede tandkirurger med en bachelor i tandkirurgi (BDS) til dato.

Det har altid været ODCs hensigt at spille en aktiv og informeret rolle i opnåelsen af Hans Majestæt Sultan Qaboos bin Saids langsynede vision for både videregående uddannelses- og sundhedssektoren i Oman, og dette realiseres gennem ODCs nye state-of-the- kunsttandhøjskole og tandlægehospital, der gavner studerende og offentligheden, både borgere og beboere. Kollegiet har et fremragende akademisk miljø og indeholder studerendes undervisnings- og læringsfaciliteter, der inkluderer generelle og specialiserede laboratorier, flere forelæsningsteatre, undervisningsrum i mindre grupper, et velassorteret bibliotek, multimedierum og en række andre studenterområder. Kollegiet har også et moderne, fuldt udstyret ambulant tandklinisk anlæg med 67 tandstole, røntgenfaciliteter, en central sterilforsyningsafdeling og en operationsstue-suite. Alle disse faciliteter er udstyret til de højeste standarder ved hjælp af den nyeste tilgængelige teknologi.

Ud over at tilbyde klinisk uddannelse og undervisning i tandlæge i Oman, tilbyder det kliniske kliniske undervisningshospital ambulante tandfaciliteter, der øger antallet af tandstole og tandlæger, der er tilgængelige for offentligheden i Sultanatet, hvilket forbedrer patientens adgang til tandpleje af høj kvalitet, er næsten gratis.

Placeringer

  • Al Wutayyah

    Al Wutayyah, Oman

    Spørgsmål