Keystone logo
Oregon State University Carlson College of Veterinary Medicine

Oregon State University Carlson College of Veterinary Medicine

Oregon State University Carlson College of Veterinary Medicine

Introduktion

Mission statement

Carlson College of Veterinary Medicine ved Oregon State University tjener Oregon, nationens og verdens behov ved at uddanne den næste generation af praksisklare dyrlæger, levere avancerede diagnostiske og kliniske tjenester og støtte de fortsatte uddannelse af dyrlæger. Biomedicinsk forskning udført på kollegiet udvider i stigende grad anvendelsen af veterinærmedicin til at behandle både dyresundhedsspørgsmål og relevansen af dyresygdomme for folkesundheden.

College of Veterinary Medicine's strategiske plan er resultatet af mere end et år med intens tanke, forskning, diskussion, undersøgelser og indsamling af input fra en række individer fra kollegiet og fra interessentgrupper uden for kollegiet. Resultatet er en plan, der afspejler vores værdier, vores mission og vores ambitioner.

Strategisk planlægning er i sagens natur en fremadskuende øvelse, der foregriber, hvad der er vigtigt at understrege eller prioritere over en længere tidsramme end normal operationel aktivitet for at sikre en organisations fortsatte værdi og relevans i fremtiden.

Planlægningsprocessen omfattede disse grundlæggende trin:

Forstå vores situation

Bestem den fremtid, vi sigter mod

Karakteriser både udfordringerne og de muligheder, der er forbundet med den fremtid

Fastlæg de handlingsmæssige næste skridt, vi skal tage i dag for at opnå den fremtid

Styringsudvalget for strategisk planlægning CVM forsøgte at forstå eksterne tendenser og begrænsninger, der påvirker CVM og erhvervet. Med input fra fakultetet, personalet og de studerende drøftede styregruppen, hvad de ser som vigtigt for CVM's fremtidige succes og udviklede sættet med fire strategiske prioriteter, der omfatter planen.

Vi ser frem til at arbejde hen imod disse mål og dele vores succeser med alle, der støtter kollegiet.

Placeringer

  • Corvallis

    Southwest 30th Street,700, 97331, Corvallis

    Spørgsmål