Keystone logo

University of Osijek Faculty of Economics

A logo

Introduktion

I år det økonomiske fakultet i Osijek markerer tooghalvtredsindstyvende årsdagen for vellykkede arbejde og de otte år af gennemførelsen af ​​helt nye uddannelser tilpasset i overensstemmelse med den aftale Bologna.

Denne Fakultetet har spillet en vigtig rolle i at uddanne forskere og eksperter i denne del af Kroatien. Indtil 2013, 10,316 studerende har eksamen, 345 har afsluttet postgraduate specialiserede studier, er 691 blevet tildelt masteruddannelser og 191 er blevet tildelt ph.d.-grader. Fakultetet ønsker at etablere sig som en selvstændig, moderne, forholdsvis konkurrencedygtig institution, tæt på europæiske og internationale standarder for kvaliteten af ​​undervisningen og videnskabelig forskning. Resultaterne af disse bestræbelser afspejles især i revitalisering og øge niveauet af internationale og lokale samarbejde, med øget deltagelse af studerende på forskellige niveauer af uddannelsesprogrammer.

I 2011 Fakultetet undergik en vellykket proces med international akkreditering og blev tildelt IQA (CEEMAN International Quality Akkreditering) certifikat bekræftelse af høj kvalitet af programmet og dets gennemførelse, personale potentiale og kvalitet af udstyr, samt de endelige resultater. Navn på det økonomiske fakultet i Osijek kan også findes i den internationale akademiske database af verdens bedste business schools. En sådan genkendelighed på internationalt plan har bragt ekstra anerkendelse, UNESCO Chair i Entrepreneurship, som gives til institutioner og enkeltpersoner for fremragende resultater på et felt.

I 2013 modtog fakultetet Certifikat for overensstemmelse med ISO 9001: 2008 standarden, Der tjener som en bekræftelse af fakultetets forpligtelse til at levere høj kvalitet uddannelsesmæssige tjenester og videnskabelig forskning, og implementering af en succesfuld organisation system.

Det faktum, at det økonomiske fakultet i Osijek var grundlagt for 52 år siden, Som en af ​​de første institutioner for videregående uddannelser i byen og regionen, og at det var en af ​​byggestenene til oprettelse af JJ Strossmayer Universitet Osijek, viser klart, at rige tradition og nuværende intellektuelle kapacitet fakultetet vil være stærke impetuses til udvikling af økonomien både i regionen og Kroatien som helhed.

Placeringer

  • Ekonomski fakultet u Osijeku Trg Ljudevita Gaja 7 , 31000, Osijek

Spørgsmål