Keystone logo
Oregon State University Master i folkesundhed i fysisk aktivitet
Oregon State University

Master i folkesundhed i fysisk aktivitet

Corvallis, USA

Request duration

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Dette program hjælper dig med at forberede dig på en række karrierer, der involverer udvikling, implementering og evaluering af samfundsbaserede programmer designet til at fremme fysisk aktiv livsstil.

Disse karrierer kan være i statslige og lokale sundhedsafdelinger, føderale agenturer, udvidelseskontorer, forskningscentre for forebyggelse, arbejdssteder, skoler og professionelle, kommercielle og nonprofit organisationer.

Som studerende på vores kollegium har du adgang til førende lærde og praktikere i marken samt mange praktiske muligheder, der yderligere vil forberede dig på din fremtidige karriere. Du kan vælge at blive involveret i IMPACT, et internationalt anerkendt fysisk aktivitetsprogram for børn og unge voksne med handicap, undervise i et fitnesskursus eller arbejde med offentlige eller private organisationer for at øge fysisk aktivitet i samfundet.

Du vil også slutte dig til mere end 25.000 forandringsproducenter og go-getters, vi kalder alumner for at påtage sig nogle af verdens største sundhedsudfordringer.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Master i myofunktionel terapi
    • Madrid, Spanien
  • MPhil i biokinetik
    • Johannesburg, Sydafrika
  • PhD in Kinesiology and Rehabilitation
    • Prague, Tjekkiet