Keystone logo
Our Lady of the Lake University Online

Our Lady of the Lake University Online

Our Lady of the Lake University Online

Introduktion

Our Lady of Lake University er et privat, katolsk universitet med en dyb forbindelse til historien og samfundet i San Antonio. Grundlagt i 1895 af Congregation of Divine Providence, har vi udviklet et ry for vores personlige undervisningsstil. Siden 2011 er OLLU blevet udnævnt til præsidentens højtuddannede community service honor roll. Vi er et universitet, der hjælper eleverne med at udvikle deres fulde potentiale i et miljø, der er opmuntrende og stimulerende.

Vores online-uddannelser forbereder fagfolk til at yde lederskab og bidrage videnskabeligt til deres viden inden for deres områder, anvende den nyeste information og teknologi til beslutningstagning og problemløsning, arbejde sammen, produktivt og etisk i kulturelt forskellige indstillinger og bidrage til universitetets mission ved at tjene deres lokals behov.

OLLU er dedikeret og åbent for vores studerendes skiftende behov. Professorer giver et væld af viden og erfaring til hvert kursus og er tilgængelige for at hjælpe eleverne via personlige møder, e-mail eller telefon. Studerende kommer først på OLLU: Du vil lære af instruktører med realtid erfaring samt akademiske legitimationsoplysninger, der går ud over teorien for at forklare din rolle og ansvar.

Placeringer

  • San Antonio

    411 S.W. 24th St., 78207, San Antonio

    Spørgsmål