Keystone logo
Ohio Valley College Of Technology

Ohio Valley College Of Technology

Ohio Valley College Of Technology

Introduktion

Ohio Valley College Of Technology ( OVCT ) blev grundlagt i 1886 for at tjene tri-state områdets træningsbehov. I over et århundrede har vores kollegium været en tradition for studerende, der søger en kvalitetsuddannelse og forbereder dem til efterspurgte felter. Ohio Valley College Of Technology studerende lærer af erfarne fakulteter, der bryr sig. Tusinder af enkeltpersoner har modtaget den træning, de havde brug for for at opnå en god karriere og et godt liv. Uanset om du lige er ude af gymnasiet eller har brug for at fremme dine færdigheder i dagens karriere, kan Ohio Valley College Of Technology hjælpe dig med at realisere dine mål. Vores langsigtede erfaring med at betjene studerende og arbejdsgivere i regionen er til stor fordel for vores kandidater. Hyppig kommunikation med arbejdsgivere giver os mulighed for at holde os opdateret med de kvalifikationer, som arbejdsgivere kræver. Vores kandidatkarrierehåndteringskontor arbejder med arbejdsgivere for at imødekomme personalebehov og hjælpe vores kandidater med at finde tilfredsstillende karrierer efter eksamen.

Ohio Valley College Of Technology har tjent studerende og arbejdsgivere i hele Ohio i mange år. Denne langsigtede erfaring er en fordel for vores studerende. Vores åbne og hyppige kommunikation med arbejdsgivere har gjort det muligt for os at holde os opdateret med de færdigheder, som arbejdsgivere leder efter, og deres personalebehov, så vi er i stand til effektivt at placere studerende i en karriere efter endt uddannelse. Ohio Valley College Of Technology løbende gennemgår og tilpasser sine programmer til at imødekomme det lokale jobmarkeds skiftende behov.

Ohio Valley College Of Technology er institutionelt akkrediteret af Accrediting Bureau of Health Education Schools (ABHES) for at tildele tilknyttede grader og eksamensbeviser.

Placeringer

  • East Liverpool

    Ohio 170,15258, 43920, East Liverpool

    Spørgsmål