Keystone logo
Palacky University Tandlæge
Palacky University

Tandlæge

Olomouc, Tjekkiet

5 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På campus

Introduktion

Vi tilbyder moderne, praktisk orienterede, internationalt akkrediterede kurser i tandpleje. Vores kandidater er fuldt konkurrencedygtige læger, der scorer højt i USMLE-tests og sikrer job over hele verden fra USA til Japan.

Læreplanen for studieprogrammet Tandpleje er identisk med den, som tjekkiske medicinstuderende forfølger, bortset fra at blive undervist på engelsk. Den overholder EU-standarderne.

I løbet af de første tre år af programmet har de studerende obligatoriske klasser på det tjekkiske sprog. En god forståelse af tjekkisk er påkrævet for kommunikation med patienter og med kolleger, der muligvis kun taler tjekkisk.

155935_d11.jpg

Studieprogram

Undersøgelsen af tandpleje er opdelt i teoretiske emner (anatomi, fysiologi, histologi og embryologi, kemi, biokemi, biofysik) og prækliniske og kliniske fag (mikrobiologi, farmakologi, patologisk fysiologi, kirurgi, intern medicin, neurologi, psykiatri).

Hovedvægten lægges på specialiserede emner som forebyggende tandlæge og kardiologi, præklinisk tandpleje, proteseteknologi, tandradiologi, ortodonti, endodonti, periodonti, konserverende tandpleje og mundkirurgi.

En vigtig del af programmet er afsat til praktisk træning. Studieplanen inkluderer også kurser om ledelse, etik, lovgivning og sociale aspekter af tandpleje. Tandplejeprogrammet afsluttes med afsluttende statsundersøgelser inden for konserverende tandpleje, ortodonti og proteser og mundkirurgi.

Grad og akkreditering

Ved eksamensceremonien tildeles kandidaterne i tandlæge graden Doctor of Dentistry (Medicine Dentium Doctor, forkortet MDDr.). Kandidater, der er EU-borgere, kan derefter praktisere tandpleje i alle lande i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Kandidater, der ikke er EU-borgere, praktiserer over hele verden i lande, hvor vores fakultet er anerkendt.

155936_d32.JPG

Om skolen

Spørgsmål