Keystone logo
Pensacola State College Bachelor of Science In Nursing (RN To BSN) Program
Pensacola State College

Bachelor of Science In Nursing (RN To BSN) Program

Pensacola, USA

Request duration

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Missionen for RN til BSN-programmet er at give uddannelsesmuligheder af høj kvalitet til studerende, der søger at komme ind eller komme videre i sygeplejeprofessionen. RN til BSN-programmet er forpligtet til at skabe et læringsmiljø, der fremmer akademisk, personlig og professionel vækst ved at støtte de professionelle sygeplejestandarder for pleje for at imødekomme samfundets sundhedsbehov.

RN til BSN-programmet er designet til at forberede kandidaten til et Associate Degree in Nursing (ADN) -program, der allerede har en Licensed Nursing (RN) -licens med yderligere færdigheder inden for ledelse, ledelse, teori, forskning og evidensbaseret praksis at få succes og blive forfremmet inden for sygeplejeprofessionen. BSN-kandidaten vil være kvalificeret til vejledende job som sygeplejersker og andre avancerede job ved klinisk pleje ved sengen. Han eller hun vil også være kvalificeret til at forfølge en kandidatgrad i sygepleje. Kurser tilbydes online for at imødekomme den studerende, der arbejder, med to (2) en-times times praktik-kurser, der giver den studerende mulighed for at tilbringe et bestemt antal timer på en facilitet. Den studerende kan gennemføre de krævede 120 college-timer i tre semestre eller mere afhængigt af overførsels- og artikulationskreditter. Bachelor of Science in Nursing-programmet er akkrediteret med Akkrediteringsudvalget for Uddannelse i Sygepleje (ACEN) og Kommissionen for Collegiate Nursing Education (CCNE).

RN til BSN programresultater

Mindst 70% af studerende fra RN til BSN vil tjene kandidatuddannelsen i sygepleje inden for fem år efter den første indskrivning;

Efter afslutningen af programmet rapporterer 70% af kandidater fra RN til BSN, at de er

ansat i en passende sygeplejeposition, har modtaget en forfremmelse eller stigning i

løn eller er indskrevet i videreuddannelse.

Baccalaureat-studerendes læringsresultater (BSNLO'er)

Efter vellykket afslutning af RN til BSN-programmet vil den studerende

Integrer professionel adfærd

Anvend metoder til forskning og stipendium

Anvend juridisk, etisk og kulturel sensitivitetspraksis

Demonstrere metoder til vedligeholdelse og forbedring af sundheden; og

Anvend organisatoriske strategier.

Er dette noget for dig?

Dette er et to-årigt program åbent for kandidater fra Associate Degree Nursing-programmer, der har en nuværende Registreret sygeplejelicens. Fleksible timeplaner passer til arbejde og familieansvar. Programmet er helt online og kan afsluttes i de indstillede tre, fire eller fem semester afsluttende muligheder, der findes i informationspakken.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • MSN i Health System Leadership Track
    • Campbellsville, USA
  • BSN i sygepleje
    • Bethlehem, USA
  • Bachelor of Science i sygepleje
    • Abilene, USA