Keystone logo
RCSI & UCD Malaysia Campus

RCSI & UCD Malaysia Campus

RCSI & UCD Malaysia Campus

Introduktion

RCSI

  • Kandidater er tildelt medicinske grader af National University of Ireland. Sådanne grader er internationalt berømte og et kendetegn for kvalitet og ekspertise
  • Kandidater tilmelder sig et værdifuldt globalt netværk af alumner, der strækker sig ind i hvert sundhedssystem i hvert land over hele kloden

World Class Education, Global Recognition

På RCSI

RUMC-studerende drager fordel af en-til-en-mentoriering, små klassestørrelser og moderne innovative undervisningsformer, der er sat i et støttende fællesskab af lærere, studerende, administrativt personale og venner.

RUMC er centralt beliggende på to steder tæt på hjertet af Georgetown, et UNESCO-kulturarv. Det er inden for en fem minutters gang fra Penang Hospital. Campus faciliteter omfatter et 200-sæders foredragsteater, moderne seminarrum, et fuldt udstyret multimediecenter, videokonferencer, forskningslaboratorier, et fuldt udstyret akademisk bibliotek, et klinisk laboratorium, en cafeteria og studerende studie, læring og sociale hubs.

På den malaysiske campus opfordres eleverne til at afbalancere deres akademiske og kliniske forpligtelser med et medlemskab af RUMC Student Association. Studentforeningen tilbyder et væld af sportslige, kulturelle og ekstra-curriculære aktiviteter for RUMC-studenternes samfund.

Som universitet vil fremtidige kohorter fortsætte arven under RCSI

Kandidater har optaget ledende stillinger i lande så forskellige som Malaysia, Irland, Australien, USA, Brunei, New Zealand, Schweiz og Det Forenede Kongerige.

Vores kandidater er en kilde til enorm stolthed, fordi de tildeles de samme globalt anerkendte kvalifikationer som studerende på RCSI og UCD. De bliver en del af et rig alumni netværk med århundreder gamle forbindelser i lande og sundhedssystemer over hele verden.

Dette netværk omfatter en tidligere præsident i Irland, præsident for UCD, administrerende direktør for RCSI og den nuværende præsident for Irlands Medicinsk Råd, og den nuværende og første kvindelige viceministerpræsident i Malaysia, Dato 'Seri Dr Wan Azizah Binti Wan Ismail . Alumni netværk er en uvurderlig kilde til vejledning, support og assistance til alle vores kandidater.

Du nyder godt af en status og kvalifikation, som har global anerkendelse, hvilket giver dig ubegrænsede karrieremuligheder.

Placeringer

  • George Town

    4 Jalan Sepoy Lines, 10450 George Town, , George Town

Programmer

Spørgsmål