Keystone logo
Point Loma Nazarene University PLNU

Point Loma Nazarene University PLNU

Point Loma Nazarene University PLNU

Introduktion

Som et kristent universitet for liberal kunst er PLNU forpligtet til at forme studerendes akademiske, personlige og åndelige vækst. Vores mission er ikke bare at forberede dig på en karriere, når du er færdiguddannet - selvom det er en del af det - men at forme dig til et tankevækkende, servicemindet og engageret medlem af dit samfund og din verden. Kort sagt er vi forpligtet til at hjælpe dig med at blive den, du er fuldt kaldet til at være.

Vi mener, at dette sker, når studerende kritisk udforsker forskellige tankefelter på tværs af videnskab, samfundsvidenskab og humaniora - såsom vores grundlæggende undervisningsplan - med en bekymring for at tjene andre og en åbenhed for Guds nåde på arbejdspladsen i vores samfund, nationer og lever.

Vores fakultetsmedlemmer er kendt for deres ekspertise som lærere og lærde inden for deres respektive områder såvel som for deres engagement i at danne relationer med studerende bygget omkring mentorskab og ansvarlighed for at hjælpe studerende med at trives akademisk, professionelt og åndeligt.

På PLNU betyder det lille forhold mellem elev og lærer på 14: 1 virkelig, at du kan have en-til-en-forhold til professorer, der er lige så bekymrede over, hvem du bliver, som de er med, hvordan du presterer. Vi opfordrer de studerende til at bevæge sig ud over en endimensionel uddannelse og mod en, der fremmer en energisk og givende akademisk udforskning gennem sommerforskningsprogrammer, studier i udlandet, kandidatuddannelsesprojekter, honours-programmer og meget mere.

Gennem fakultetsvejleder og en lang række akademiske muligheder udvikler du det perspektiv, den viden, visdom og erfaring, der er nødvendig for at forfølge en målrettet karriere, når du er færdig.

Placeringer

  • San Diego

    Lomaland Drive,3900, 92106, San Diego

    Spørgsmål