Keystone logo
Ponce Health Sciences University

Ponce Health Sciences University

Ponce Health Sciences University

Introduktion

Ponce Health Sciences University er dedikeret til at tilbyde den højeste kvalitet kandidatuddannelsesprogrammer til rådighed. Dette mål, ud over universitetets forsknings- og sundhedstjenesteprogrammer, fortsætter en 40+ års tradition for at forbedre vores erhverv og bidrage til vores samfund.

Anerkendt både i Puerto Rico og i udlandet for uddannelsesmæssige tjenester og forskningsresultater, fortsætter universitetet sit fokus inden for disciplinerne medicin, klinisk psykologi, biomedicinsk videnskab, folkesundhed og sygepleje. For at imødekomme fremtidige udfordringer i sundhedsindustrien lancerer universitetet et innovativt udvalg af mestre- og certifikatprogrammer, der er specielt designet til at udfylde servicehuller inden for erhvervet og forbedre sundhedssektoren med højtuddannede praktikere.

Vores engagement i uddannelsesekspertise er en underliggende værdi, der får universitetet til at søge og rekruttere ikke kun fremragende fakultet, men også fremragende studerende. Ved at kombinere udvidede akademiske og professionelle uddannelsesmæssige tilbud i et samarbejdsvilligt og intimt læringsmiljø fortsætter Ponce Health Sciences University med at opgradere højt kompetente sundhedspersonale dedikeret til deres samfund og deres voksende fremtidige behov.

Placeringer

  • Ponce

    PO BOX 7004, Ponce, PR 00732-7004, , Ponce

    Spørgsmål