Keystone logo
Private University in the Principality of Liechtenstein

Private University in the Principality of Liechtenstein

Private University in the Principality of Liechtenstein

Introduktion

Om os

UFL er et non-profit stiftelse (art. 552ff. I Liechtenstein Persons and Companies Act) og har sit hovedkvarter i Triesen kommune. Den endelige godkendelse af Liechtensteins regering i et brev af 14. februar 2007 blev forudgående af forskellige stadier af en regelmæssigt revideret etablering og udvidelse. Efter "tilladelse til at etablere og drive University of Human Sciences in the Fyrstendømmet Liechtenstein" den 29. august 2000, blev universitetet åbnet den 3. oktober 2000. Den 4. april 2003 tildelte regeringen universitetsstaten anerkendelse. Anerkendelsen er baseret på en peer review og under hensyntagen til de bemærkelsesværdige banebrydende resultater opnået. I sommeren 2004 gennemgik universitetet en grundlæggende omorientering. Det tidligere fokus på undervisning og forskning inden for psykologi og filosofi blev erstattet af medicinsk-videnskabelig og juridisk forskning. I august 2006 fremsatte universitetsrådet efter denne omorientering en anmodning til Fyrstendømmet Liechtensteins regering om at ændre navn. I et brev af 2. april 2008 blev ændringen af navn til " Private University in the Principality of Liechtenstein " endelig bemærket.

Evaluering

Kvalitetsrevisionen af UFL af det anerkendte akkrediteringsbureau ACQUIN blev afsluttet i 2017, og en tilsvarende rapport blev forelagt. Kvalitetsrevisionen dækkede studieorganisationen, undervisningsmaterialet og undervisningspersonalet i UFL. I deres offentliggjorte rapport bekræfter eksperterne UFLs strategi og understreger mulighederne og fremsætter samtidig adskillige værdifulde henstillinger, især med hensyn til personale, infrastruktur og organisatoriske spørgsmål, til UFL's videre bæredygtige udvikling. Vores universitet ser sig selv som en lærende organisation og vil indarbejde relevante råd og værdifulde forslag i den videre udvikling af universitetet.

134800_pexels-photo-1595391.jpeg
Fox / pexels

Vision

Det Private University in the Principality of Liechtenstein (UFL) ser sig selv som en moderne universitetsuddannelsesinstitution og ser sin opgave i uafhængig undervisning og forskning. Med sine akkrediterede deltidsuddannelsesprogrammer inden for lægevidenskab og jura er det unikt i regionen. UFL er forpligtet til begrebet livslang læring og organiserer sine kurser udelukkende på deltidsbasis.

Mission

UFL tilbyder kurser i medicinsk videnskab og jura. Udvalget af kurser suppleres med yderligere uddannelseskurser. UFL lægger særlig vægt på tilbudet på deltidsuddannelsesprogrammer. UFL ledsager ambitiøse mennesker, der ønsker at kombinere faglig ekspertise og videnskabelig ræsonnement. UFL arbejder på at koordinere universitetets krav, individuel praktisk erfaring og anvendeligheden af deltidsstudier. UFL involverer jævnligt studerende. Vi bestræber os på at sikre permanent akkreditering af studieprogrammerne. Doktorgradsstudierne ved UFL er professionelle og praksisorienterede. Det er orienteret mod ledsagelse og senere efterfølgende professionel aktivitet. UFL lægger stor vægt på kvaliteten af undervisningen og undervisningskompetencen for sine undervisere. Takket være sin lille størrelse kan UFL sikre personlig og individuel støtte til sine studerende.

Forskningsaktiviteterne ved UFL er applikationsorienterede. Forskningsprojekter inden for rammerne af afhandlinger er tæt knyttet til den faglige aktivitet fra doktoranderne. Forskningsaktiviteter inden for rammerne af strukturerede UFL-forskningsenheder er direkte relateret til fakulteternes videnskabelige prioriteringer. UFL dyrker internationalt forskningssamarbejde og stræber efter ekspansion. Internationalt netværk med universiteter og forskningsinstitutioner sikrer udveksling af studerende og undervisere og giver adgang til moderne forskningsfaciliteter. Kandidaternes forskningsresultater offentliggøres i deres egen serie.

UFL lægger stor vægt på bæredygtig integration i Liechtenstein og især i Triesen og stræber efter at opbygge et godt forhold til samfundet. UFL ser på sig selv som en vigtig hjørnesten i et internationalt attraktivt uddannelsessted i Liechtenstein og bidrager væsentligt til den uddannelsesmæssige mangfoldighed i regionen. UFL betragter overførsel af viden fra forskning til offentligheden som en af dens vigtigste opgaver. Det påtager sig således socialt ansvar. Inden for rammerne af offentlige begivenheder skal videnskabelige fund gøres forståeligt tilgængelige for befolkningen.

Gennem ALUMNI-netværket dyrker UFL sit forhold til sine studerende og fortsætter med at gøre dette, selv efter de studerendes succesrige afslutning.

134801_pexels-photo-1438072.jpeg

UFL Alumni

Vores potentiale

En "alumnus" var faktisk en "elev", en penniløs kandidat fra klosterskoler. Hvad der er tilbage i dag, er udtrykket alumner som repræsentant for kandidater fra universiteter og colleges. På et universitet, der kun tilbyder postgraduate-kurser, ville udtrykket "elev" sandsynligvis være det forkerte, da kandidaterne udelukkende er akademikere, der allerede har startet en vellykket karriere, som regel er midt i livet og tør fra en position styrke til at tage skridt med at gennemføre et doktorgradskursus, mens du stadig arbejder. Fordi det betyder hårdt arbejde, og det kræver udholdenhed, styrke og meget selvmotivation. På grund af sin internationale orientering tiltrækker UFL ikke kun professorer i topklasse, men også erfarne personligheder som studerende, der ønsker at udvikle sig yderligere. UFL-alumnerne er derfor alt andet end elever; tværtimod har UFL med sine kandidater også et stort potentiale for erfaring inden for videnskab og praksis. Og det er nøjagtigt, hvad den ønsker at bruge stærkere i fremtiden, også for at fremme sin egen udvikling yderligere.

Videnskabelig udveksling

Målet med "UFL ALUMNI" er at intensivere kontakterne med UFL-kandidater, at involvere dem nærmere i den videnskabelige udveksling og dermed også at bruge deres oplevelsespotentiale og at få et drivkraft til yderligere at forbedre forskning, undervisning og virksomhedskultur. UFL-studerendes høje kvalitet er også tilgængelig for det interesserede akademiske samfund; UFLs egen publikationsserie med forskningsarbejdet er allerede blevet et flagskib for universitetet. Alle UFL-alumner har adgang til netværket af det private universitet i Triesen, de får adgang til kandidaternes forskningsresultater, forskellige begivenheder såsom den populære serie Health & Life Sciences-serier eller kurser kan deltages gratis.

Dedikerede ambassadører

UFL-ledelsen har udnævnt ambassadører blandt UFL-kandidaterne fra de to fakulteter for ret og medicinsk videnskab. Tre kandidater fra hvert fakultet og en koordinator udnævnes til "ambassadører". Ambassadørerne bidrager aktivt til UFL's positive omdømme og viden og støtter UFL's kommunikationsforanstaltninger. De besvarer spørgsmål om studiet og giver referencer til UFL. De repræsenterer UFL ved forskellige lejligheder og opretholder den videnskabelige udveksling med deres tidligere medstuderende. De er kontaktpersoner for forslag og initiativer fra UFL-ALUMNI-netværket. To gange om året mødes ambassadørerne med universitetsledelsen og koordinerer opgaverne til alumninetværket. De udfører deres opgaver på frivillig basis. Vi vil derfor gerne benytte lejligheden til at takke dem for deres engagement.

Beliggenhed

Det Private University in the Principality of Liechtenstein (UFL) ligger i Triesen, Dorfstrasse 24, og har sine lokaler i det tidligere bomuldsvæveri Jenny, Spörry & Cie. På tredje sal. Receptionen kan nås via indgangen nr. 4 i slutningen af fabriksgården (elevator tilgængelig). Klasselokalerne kan nås via trappen i glastårnet i den indre gårdhave.

134802_pexels-photo-1462630.jpeg

Uddannelse i Triesen

Med UFL i kommunen er Triesen den eneste kommune i Liechtenstein, der tilbyder en komplet uddannelsesportefølje. Triesen er Liechtensteins uddannelsessted. Den tidligere kommunalsjef, Günter Mahl, vidner om det fremragende arbejde for de ansvarlige på det private universitet: ”Videnskabeligt arbejde, animationen til at tænke og tænke fremad, løsningsorienteret forskning og overførsel af viden er hjørnestenene i dit universitet . Som samfund kan vi være stolte og samtidig taknemmelige for, at dette tilbud om velbegrundet universitetsuddannelse er en attraktiv faktor for vores placering ”. Samfundsleder Mahl fortsætter:

"Uddannelsesinstitutioner, der lykkes med at forberede nysgerrige, kritisk tænkende og forsigtigt handlende mennesker til vores samfund, udfører arbejde af uvurderlig værdi. Triesen kommune kan være stolt af at være den eneste kommune i Liechtenstein, der er i stand til at tilbyde en komplet uddannelsesportefølje. Start med daglige strukturer, offentlige og private obligatoriske skoler, en tosproget grammaskole og offentlige gymnasier sammen med musikskoler og et universitet: Triesen er Liechtensteins uddannelsessted, og det er derfor meget mere glædeligt, at UFL har gentagne gange lykkedes med at etablere og hævde sig i universitetslandskabet med engagement, lidenskab, innovation og et fremtidsrettet fokus ”. Lokalt finder UFL de bedste betingelser for dette i Triesen. Hvor ellers kunne man finde et sted, hvor der er så meget attraktivt boligareal og rekreative områder til rådighed ud over uddannelse? Hvor ellers ville professorer og studerende være i stand til at forfølge videnskab indlejret i en 150 år gammel fabrik? Triesen Kommune er glad for at gøre det muligt for studerende, universitetsledelse, administration, professorer og undervisere at falde tilbage på disse umiskendelige merværdier til at diskutere komplekse videnskabelige spørgsmål i et ideelt miljø.

Velkommen til Triesen!

134803_people-woman-coffee-meeting.jpg

Placeringer

  • Triesen

    Dorfstrasse 24, FL-9495, Triesen

Spørgsmål