Keystone logo
Queen Mary University of London, Malta Campus

Queen Mary University of London, Malta Campus

Queen Mary University of London, Malta Campus

Introduktion

London læseplan. Middelhavs livsstil.

Queen Mary's Malta Campus giver dig chancen for at studere medicin i Med.

Vi modtager ansøgninger til september-indgangen, og vores ansøgningsfrist er 1. marts.

Studer et femårigt Medicin MBBS (Bachelor of Medicine, Bachelor of Surgery) bachelorprogram i Malta, Europa. At studere på QMUL Malta betyder, at du skal studere medicin på et af de allerbedste universiteter.

175655_Clipboard01.jpg

Historie

Malta har ligesom Storbritannien en stolt historie inden for ekspertsundhedspleje, og Queen Mary University of London (QMUL) er en del af den prestigefyldte Russell Group-forening i Det Forenede Kongerige (UK). Russell Group-universiteter har enorme sociale, økonomiske og kulturelle konsekvenser lokalt, på tværs af Storbritannien og rundt om i verden.

Tidligere kendt som Barts og London School of Medicine and Dentistry, QMUL er en førende medicinsk skole. Barts and The London blev dannet af det ældste hospital i Europa, St Bartholomew's (kendt som 'Barts'), som blev grundlagt i 1123, og Englands første medicinske skole, The London, som åbnede i 1785.

QMUL Malta MBBS-programmet er identisk med programmet, der undervises i London, og du vil blive undervist på Malta af personale fra QMUL samt lokale klinikere, der er uddannet af skolen.

Øen Gozo

<img class=" inserted-image image-element img-responsive " src=" https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/17/175671_Clipboard03.jpg " alt=" 175671_Clipboard03.jpg " data-json=" {"author":"© ", "author_url":"","source":""}" />

QMUL Malta åbnede i oktober 2019. Det avancerede campus ligger på Gozo General Hospitals grund og har adgang til et anatomicenter fra det 21. århundrede. Gozo er en af de tre øer, der udgør Republikken Malta.

Øen er fuldstændig tosproget med både engelsk og maltesisk, der har officiel status. Det har også fremragende forbindelser til Europa.

Malta har en blændende historie, der strækker sig over 7.000 år: Øerne har tre UNESCOs verdensarvssteder (herunder hele den maltesiske hovedstad Valletta). For nylig har du måske set Malta på tv: øerne giver nogle af de fantastiske steder til Game of Thrones.

Studieafgifter

32.000 € om året.

Ansøgningsproces

Kandidater ansøger direkte til universitetet , ikke gennem Storbritanniens standardansøgningssystem, UCAS.

Placeringer

  • Victoria

    Triq L-Arċisqof Pietru Pace Victoria Gozo, Malta Europe, Victoria, VCT 2520, Victoria

  • London

    Garrod Building, Turner Street, Whitechapel , E1 2AD, London

    Spørgsmål