Keystone logo
Queen Mary The London School of Medicine and Dentistry (Malta)

Queen Mary The London School of Medicine and Dentistry (Malta)

Queen Mary The London School of Medicine and Dentistry (Malta)

Introduktion

Rangeret i 3. i Storbritannien for medicin (Guardian University Guide 2018)

Queen Mary University of London (QMUL), et Russell Group-universitet i Storbritannien, har åbnet en medicinsk campus på Malta, Europa. Vi accepterer ansøgninger til september 2021, og vores ansøgningsfrist er 30. juni 2021 . Vi tilbyder:

  • En femårig medicin MBBS Malta (Bachelor of Medicine, Bachelor of Surgery) bacheloruddannelse.

Stipendier vil være tilgængelige i 2021 til 2021/22 indrejse.

Programmet er undervist af Barts og The London School of Medicine and Dentistry, en førende UK Medical School, som er et fakultet for QMUL. Barts og London blev dannet af det ældste sygehus i Europa, St Bartholomews (kendt som 'Barts'), der blev grundlagt i 1123, og Englands første læge skole, The London, der åbnede i 1785.

Dette lægeprogram følger den samme kerneplan som QMUL-programmet undervist i London, og du vil blive undervist i Malta af personale fra QMUL samt lokale klinikere, der er uddannet af skolen.

Om Malta

Programmet vil være baseret på Gozo, et af de tre øer, der udgør Republikken Malta. Malta har en blændende historie, der spænder over 7000 år: øerne har tre UNESCO-verdensarvssteder (herunder hele den maltesiske hovedstad, Valletta). For nylig har du måske set Malta på tv: øerne giver nogle af de fantastiske steder for Game of Thrones.

Studieafgifter

27.000 euro om året

Ansøgningsproces

Kandidater ansøger direkte på universitetet , ikke gennem Storbritanniens standard ansøgningssystem, UCAS.

Placeringer

Placeringer
  • Queen Mary University of London – MALTA CAMPUS Institute of Health Science Education – Faculty of Medicine and Dentistry Triq l-Arċisqof Pietru Pace Victoria Gozo, Malta Europe, VCT 2520, Victoria

  • Garrod Building, Turner Street, Whitechapel , E1 2AD, London

Spørgsmål