Keystone logo
Queensland University of Technology

Queensland University of Technology

Queensland University of Technology

Introduktion

QUT er et ungt universitet med et globalt udsyn. Vi er ambitiøse og klar til at tage nye udfordringer op med et fremtidsorienteret drive. Vi stræber efter at forbinde vores studerende med den virkelige verden gennem praktisk læring, der forbereder vores kandidater på morgendagens og fremtidens karrierer.

At studere på QUT giver dig en uddannelse i verdensklasse i hjertet af Brisbane, en indbydende, moderne og multikulturel by. Brisbane er Australiens tredjestørste by og er kendt for sine pulserende byområder, udendørs livsstil, venlige lokale og naturattraktioner. Wed mere end 50,000 studerende, herunder internationale studerende fra mere end 119lande, vil du føle dig hjemme.

QUT's muligheder for bachelor- og kandidatstudier omfatter:

Hvad gør QUT til et universitet for den virkelige verden?

Virkelighedsnære kurser

Vores kurser forbereder dig til at blive færdiguddannet med de færdigheder, du har brug for til at finde en karriere i Australien og i udlandet. Ydu kan vælge mellem mere end 100 virkelighedsnære kurser og gøre din passion til en givende karriere.

Brancheforbindelser

Vi tror på at skabe muligheder for at skabe kontakt mellem vores studerende og arbejdsgivere i industrien gennem integrerede praktikophold, praktikophold og virkelige samarbejdsprojekter i den virkelige verden. Vores akademiske personale rådgiver industrien og arbejder på industriprojekter, som ofte involverer de studerende.

Innovation og iværksætteri

De færdigheder, du har brug for til at tænke kreativt med fokus på fremtiden, er indlejret i vores undervisningspraksis. Der er dedikerede rum til rådighed for at hjælpe vores iværksættere med at finde de ressourcer, forbindelser, coaches eller mentorer, der er nødvendige for deres iværksætterrejse.

Dimittender til fremtiden

En uddannelse fra QUT gør dig til en ustoppelig kraft, der er klar til at bygge, skabe og skabe forbindelse til morgendagens fremtid.

Bæredygtighed

Vores vision er en fremtid med lavt CO2-udslip. Vi sigter mod at tackle globale udfordringer og opnå bæredygtighed gennem forskning, undervisning, campusdrift og strategiske partnerskaber. Bæredygtighed er blevet indlejret i vores pensum på tværs af en række kurser, herunder videnskab, ingeniørvidenskab, mode, arkitektur, forretning, jura og byudvikling.

Tværfaglig og transformativ forskning

T nogle af de største spørgsmål, som planeten står over for, ved at udføre tværfaglig forskning der er relevant for vores samfund og verden. QUT tilbyder et bedste praksis og et transformativt læringsmiljø, der giver de studerende mulighed for at udvikle deres forskningskompetencer, omsætte dem til bredere arbejdsmiljøer og engagere sig i industrien og innovation for at opnå virkelige virkninger i den virkelige verden.

Campus funktioner

Placering

At studere på QUT giver dig en uddannelse i verdensklasse i hjertet af Brisbane, en indbydende, moderne og multikulturel by. Brisbane er Australiens tredjestørste by og er kendt for sine pulserende byområder, udendørs livsstil, venlige lokale og naturlige attraktioner. Widen med mere end 50,000 studerende, herunder internationale studerende fra mere end 119 lande, vil du føle dig hjemme.

QUT har to livlige campusområder i de indre bydele: Gardens Point og Kelvin Grove. Du er tæt på alt det, der sker, med kulturelle og kommercielle knudepunkter inden for gåafstand fra hver af dem. Du kan nemt rejse mellem hvert campus med vores gratis shuttlebus , der kører hvert 15. minut. Begge campusser byder på opvisnings- og kunststeder, fitness- og lægefaciliteter, butikker og madsteder. Vores Gardens Point-campus grænser op til Brisbanes botaniske have, hvorfra navnet kommer.

Fantastiske faciliteter

Du får adgang til højteknologiske studie- og samarbejdsrum læringsrum , herunder værksteder og simuleringscentre. Vores Education Precinct tilbyder læringsrum, studiekapsler og fællesområder, der er sammenvævet med natur og teknologi. Dette område er hjemsted for Sphere - en digital LED-globus, der hænger over to etager med en skiftende menu med visuelt indhold. Science and Engineering Centre er kendt for The Cube, et af verdens største og mest avancerede interaktive læringsrum og digitale rum.

Er du interesseret i finansielle data i realtid? Vores Economics and Finance Bloomberg Lab giver dig netop dette, så du kan foretage finansielle analyser med faktiske realtidsdata. Som sundhedsstuderendekan du arbejde med rigtige patienter under tilsyn af erfarne sundhedsprofessionelle på vores sundhedsklinikker og simulationsrum på campus.

  Indlæggelser

  Det er nemt at ansøge om QUT. Du skal blot indsende en ansøgning om undersøgelse gennem vores ansøgningsportal. Du vil blive henvist til at oprette en konto, og derfra kan du starte ansøgningsprocessen.

  Du skal inkludere alle dine understøttende dokumenter, herunder:

  • Afslutningsbevis for gymnasiet, akademiske karakterudskrifter og optegnelser
  • Resultater af engelsk sprogfærdighedsprøve
  • Pasidentitetsside

  Nogle ansøgere skal ansøge gennem en agent. En agent kan hjælpe dig med din ansøgning, berettigelse og understøttende dokumenter og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have om at studere på QUT.

  Stipendier og finansiering

  International Merit Scholarship

  Et højpræstationsstipendium til fremtidige internationale bachelor- og postgraduate-studerende.

  • Dækker 25 procent af studieafgifterne for de første to semestre (et år) af studiet på QUT.
  • Tilgængelig på tværs af alle fakulteter.
  • Løbende stipendium på 25 procent per semester til udvalgte kurser.

  Du vil automatisk blive overvejet til International Merit Scholarship, når du ansøger om QUT.

  Akkrediteringer

  EFMD Equis-akkrediteretAMBA-akkrediteretAACSB-akkrediteret

  Placeringer

  • Brisbane

   George Street,2, 4000, Brisbane

  • Kelvin Grove

   Kelvin Grove, Australien

   Spørgsmål