Keystone logo
Radboud University

Radboud University

Radboud University

Introduktion

Etableret i 1923 og beliggende i Nijmegen, den ældste by i Holland, har Radboud University 7 fakulteter og tæller over 20.000 studerende. Vi tilbyder 35 engelskunderviste kandidatuddannelser med en række specialiseringer, som giver dig de nødvendige kompetencer og indsigt i forskning og praksis inden for dit eget fagområde.

Vores personlige tilgang til undervisningen - med masser af muligheder for at arbejde tæt sammen med professorer og medstuderende på små seminarer - sikrer, at universitetet ikke bliver en ren 'gradsfabrik'. Vi fremmer et åbent intellektuelt klima, hvor vi inspirerer og udfordrer hinanden, og hvor den enkeltes personlige egenskaber kan blomstre.

Vores universitet ønsker at bidrage til en sund, fri verden med lige muligheder for alle. Vi går op i mangfoldighed og inklusivitet - omkring 100 nationaliteter er repræsenteret på campus (2022). 2021 National Student Survey har afsløret, at nuværende studerende føler, at alle på Radboud University bliver behandlet ens og er sikre til at udtrykke deres meninger. Radboud University sætter stor pris på dit talent og tilbyder et omfattende antal stipendier og studenterservice til at støtte dig.

Campus funktioner

Nijmegen, en studievenlig by

Radboud University er beliggende i Nijmegen - en sand universitetsby med 165 000 indbyggere, hvoraf 30 000 er studerende. Selvom det er den ældste by i Holland, der går tilbage til romertiden, har Nijmegen en ung og livlig atmosfære. Der er masser af kulturelle aktiviteter: fra adskillige museer, gallerier og biografer til begivenheder som de internationale firdagesmarcher med International Summer Festival, Limburg Medieval Festival, Samba og Salsa Festival, Rockin' Park Festival og meget mere. Du kan også slappe af på vores bystrand ved siden af floden Waal, shoppe vintage eller udforske en bred vifte af barer, caféer og restauranter. Frem for alt er det et trygt og venligt sted at bo og studere.

Leveomkostninger

Leveomkostningerne i Nijmegen er relativt lave sammenlignet med Amsterdam eller andre byer i Vesteuropa. Forvent at bruge minimum 800 € om måneden på leveomkostninger. Møbleret studiebolig koster mellem €360 og €450 inklusive gas, elektricitet og internet. Regn med €400 til mad, tøj, personlig pleje og rejser og 30 euro til din telefonregning. Bøger og fotokopier koster cirka €200 til €300 pr. semester.

Moderne grøn campus

Med avancerede faciliteter i moderne arkitektur lige ved hånden, giver Radboud University en ideel produktiv atmosfære til både uddannelse og forskning. Vores campus er også et perfekt sted til hvile og afslapning. Universitetsrestauranten De Refter rummer seks forskellige maddiske: Fra asiatisk og italiensk køkken til udelukkende veganske og økologiske retter. En anden cool mulighed for at slappe af er at tjekke vores berømte Radboud Sportscenter med mere end 80 tilgængelige sportsgrene. Studerende nyder også at slappe af på campus' grønne lysninger, simpelthen beundre naturens skønhed omkring eller have en picnic. Du kan få dine dagligvarer lige her på campus i en af butikkerne.

  Indlæggelser

  Stipendier og finansiering

  Ranglister

  102 - ARWU / Shanghai 2022

  24 - DEN Europæiske Undervisningsrangering 2019

  139 - Verdensuniversitetsranglisten 2022

  220 - QS-rangering 2022

  Akkrediteringer

  AACSB-akkrediteret

  Placeringer

  • Nijmegen

   Radboud University P.O. Box 9102

  Spørgsmål