Keystone logo
RCSI Bahrain/Medical University Of Bahrain

RCSI Bahrain/Medical University Of Bahrain

RCSI Bahrain/Medical University Of Bahrain

Introduktion

Royal College of Surgeons i Irland - Medical University of Bahrain, eller Royal College of Surgeons i Irland Bahrain, er et konstituerende universitet for Royal College of Surgeons i Irland, som blev etableret i Dublin, Irland i 1784. Royal College of Surgeons i Irland Bahrain er også licenseret af Higher Education Council i Kongeriget Bahrain som et uafhængigt privat universitet og er ligesom dets modstykke i Dublin en non-profit-sundhedsvidenskabelig institution med fokus på uddannelse og forskning for at skabe positive ændringer inden for alle områder af menneskers sundhed på verdensplan.

Med en langvarig historie med uddannelse af Bahraini-studerende blev Royal College of Surgeons i Irland inviteret til at oprette sin egen campus på øen, og universitetet åbnede officielt sine døre for en kohorte på 28 medicinstuderende i 2004. I dag var formålet med bygget campus - som har et væld af undervisningsrum, laboratorier, kontorer, et bibliotek, en restaurant, et dedikeret studiestøttecenter og omfattende sports- og rekreative faciliteter - er hjemsted for en studentergruppe på mere end 1.300 på tværs af medicinske skoler; Sygepleje og jordemødre og postgraduate studier og forskning.

Gennem tilvejebringelse af tværnational uddannelse af høj kvalitet, der er tilpasset på tværs af tre kontinenter, er Royal College of Surgeons i Irland Bahrain anerkendt overalt i verden for at producere praksisklare kandidater, der kan konkurrere om internationale steder. Universitetet er også fokuseret på at udvikle original forskning og udvikling på tværs af sundheds- og biomedicinsk videnskab i overensstemmelse med regionens krav.

Placeringer

  • Al Sayh

    Al Sayh, Bahrain

    Spørgsmål