Keystone logo
Regent College London HND i sundhedsplejepraksis (integreret sundheds- og socialpleje)
Regent College London

HND i sundhedsplejepraksis (integreret sundheds- og socialpleje)

London, Det Forenede Kongerige

2 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Apr 2024

GBP 9.250 / per year

På campus

Introduktion

At studere vores HND i Health Care Practice (Integrated Health and Social Care) vil hjælpe dig med at få den nødvendige praksis for at have en positiv indflydelse på sårbare individers liv.

HND i Health Care Practice vil give dig et godt grundlag for Healthcare Industry, så du kan udforske en række moduler. Kurset er designet til at udvikle studerende som professionelle, selvreflekterende individer, der er i stand til at opfylde kravene fra arbejdsgivere i sundhedssektoren og tilpasse sig en verden i konstant forandring. Kvalifikationerne sigter mod at udvide adgangen til videregående uddannelse og forbedre karrieremulighederne for dem, der tager dem.

Hovedformålet er at give eleverne de færdigheder, viden og forståelse, der er nødvendige for sundhedsplejepraksis, for at opnå høj ydeevne i det globale sundheds- og socialmiljø. Derudover vil de studerende blive givet indsigt og forståelse i mangfoldigheden af roller inden for sundhedssektoren, i erkendelse af vigtigheden af samarbejde på alle niveauer.

Pearson HND i Health Care Practice (Integrated Health and Social Care) kurset er ideelt for dem, der gerne vil opnå de første to år af en Health Care Practice-grad og derefter gå videre til en 1-årig top-up på universitetet for at opnå en fuld bachelorgrad.

På Regent College London har vi nogle af de bedste akademiske teams inden for uddannelsessektoren, som leverer engagerende lektioner til vores studerende. Derudover sikrer små klassestørrelser 1-2-1 rådgivning og hjælp, når det er nødvendigt.

Læreplan

Programresultat

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål