Keystone logo
Rivier University Online Bachelor of Science i sygepleje: RN-BS
Rivier University Online

Bachelor of Science i sygepleje: RN-BS

Online USA

1 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Fjernundervisning

Introduktion

Fremme din sygeplejekarriere og den plejekvalitet, du kan give dine patienter. Den online, ACEN-akkrediterede BS i sygepleje - RN til BSN fra Rivier er designet til arbejdende sygeplejersker for at lære avancerede sygepleje- og lederevner. Du kan med det samme forbedre kvaliteten af den pleje, du yder til patienterne hver dag, mens du anvender det, du lærer i kursusarbejde.

Undersøgelsesemner omfatter politik og politik, forskning, vurderinger, evidensbaseret praksis, behandling af hele patienten og mere.

Som en BSN-forberedt sygeplejerske vil du nyde en bred vifte af praksis og udvikle de nødvendige færdigheder for at hjælpe med at redde flere liv. Ved at være bedre forberedt til at betjene patienterne, vil du drage fordel af potentialet for bedre job med bedre lønninger.

Kandidater i online RN til BSN-programmet kan forfølge roller som medicinsk-kirurgiske gulvsygeplejersker, pædiatriske sygeplejersker, specialsygeplejersker i onkologi og mere. Kandidater forberedes også til lederstillinger og studier på kandidatniveau.

Professorer med erfaring fra den virkelige verden hjælper dig med at anvende det, du lærer, på udfordringer i den virkelige verden, så du er parat til at overvinde dem. Du vil engagere dig med dem og dine jævnaldrende i kurser, der bevidst holdes små, med fokus på kraftfuld dialog, der udvider kursusindholdet og beriger din læringsoplevelse.

Hos Rivier er vi forpligtet til at give dig en overkommelig uddannelse, du kan bruge. Vores undervisningspriser er blandt de mest overkommelige i regionen, og at lære online betyder, at du studerer, hvor og hvornår det er bedst for dig, så du ikke behøver at forlade dit nuværende job. Vi starter en ny periode hver syvende uge og accepterer op til 90 overførselskreditter - du kan afslutte din uddannelse hurtigere og fremme din karriere hurtigere.

Om skolen

Spørgsmål