Keystone logo
Roseman University of Health Sciences

Roseman University of Health Sciences

Roseman University of Health Sciences

Introduktion

Roseman University of Health Sciences er en non-profit privat institution for videregående uddannelse, den næste generation af sundhedspersonale på bachelor- og kandidatniveau, der tjener, samarbejder og sætter nye standarder i deres samfund og erhverv.

Med campusser i Henderson og Summerlin (Las Vegas), Nevada og South Jordan, Utah, består universitetet af College of Dental Medicine, der tilbyder en avanceret uddannelse i tandregulering og tandlægefaglig ortopædi / MBA-ophold, en avanceret uddannelse i almen tandpleje, og en doktor i tandlægemedicin; College of Pharmacy, der tilbyder en doktor i farmaci og professionel efteruddannelse; College of Nursing, der tilbyder en Bachelor of Science in Nursing, Accelerated Bachelor of Science in Nursing og Master of Science in Nursing / Family Nurse Practitioner; og et sundhedsfokuseret MBA-program.

Roseman University of Health Sciences vil også tilbyde en doktor i medicin gennem sin College of Medicine, når den bliver akkrediteret. Mere end 6.500 kandidater fra Roseman tager sig af patienter, forsker og er involveret i folkesundhed og politik i Nevada, Utah og over hele landet. Nordvestkommissionen akkrediterer regionalt Roseman University på gymnasier og universiteter.

Roseman University of Health Sciences fremmer sundhed og velvære i de samfund, vi tjener, ved at uddanne nuværende og fremtidige generationer af sundhedspersonale, udføre forskning og yde patientpleje. Vi forfølger aktivt partnerskaber og tilknytninger tilpasset vores mission og arbejder for at skabe et miljø, der fremmer både internt og eksternt samarbejde for at opnå optimale resultater og er forpligtet til ansvarlig finanspolitisk styring i alle bestræbelser.

Placeringer

 • South Jordan

  South River Front Parkway,10920, 84095, South Jordan

  • Henderson

   Sunset Way,11, 89014, Henderson

   • Las Vegas

    Discovery Drive,10530, 89135, Las Vegas

    Spørgsmål