Keystone logo
Royal Veterinary College Postgraduate certifikat i intensiv husdyr sundhed og produktion
Royal Veterinary College

Postgraduate certifikat i intensiv husdyr sundhed og produktion

London, Det Forenede Kongerige

1 Years

Engelsk

Deltid

Request application deadline

Aug 2023

GBP 2.000 / per year

Fjernundervisning, På campus

Introduktion

Postgraduate Certificate in Intensive Livestock Health and Production

Den globale efterspørgsel efter svin og fjerkræprodukter fortsætter med at vokse og giver spændende muligheder for fagfolk inden for disse sektorer. Det Forenede Kongerige har en negativ handelsbalance i svin og fjerkræprodukter på trods af en effektiv industri. Forbedringer i produktiviteten skal forblive konkurrencedygtige, for at imødekomme den globale efterspørgsel, for at sikre britisk fødevaresikkerhed og at reducere miljøbelastningen.

Dette program tilbydes af en af ​​de førende veterinærskoler i Storbritannien, støttet af et BBSRC Advanced Training Partnership, der blev tildelt RVC i samarbejde med Edinburgh, Newcastle og Cambridge Universiteter. Programmet har verdensomspændende relevans og bygger på kollegiumets ekspertise inden for veterinærmedicin og erhvervsliv, dyresundhedsøkonomi, folkesundhed, dyrevelfærd og undervisning og læring.

Vores unikke kursus er tilgængelig gennem deltidsblandet fjernundervisning. Denne levering giver elever mulighed for at studere for deres grad sammen med arbejde og familie ansvar. Kurset vil være af interesse for dem, der arbejder inden for fødevareindustrien, og vil fremme udviklingen af ​​avancerede niveauer inden for svin og fjerkræ. Kandidater forventes at bidrage yderligere til de intensive husdyrindustrier inden for veterinær-, folkesundheds- eller produktionssektoren.

Om skolen

Spørgsmål