Keystone logo
Sacred Heart University Online RN-BSN-MSN - Klinisk sygeplejerske
Sacred Heart University Online

RN-BSN-MSN - Klinisk sygeplejerske

Fairfield, USA

2 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Fjernundervisning

Introduktion

The Sacred Heart online kombineret bachelor og kandidatuddannelsen er specielt designet til at hjælpe arbejdere sygeplejersker gå fra RN-BSN-MSN i et sammenhængende studieforløb. Vores mission er at uddanne topklinikere i bevisbaseret praksis.

Vores sygepleje grader er højt anerkendt og stærkt respekteret af sundhedsledere, der søger en Magnet Recognition Program® betegnelse. Derudover er SHU konsekvent placeret blandt de øverste mesterhøjskoler i USA, dels på grund af vores humanistiske kerneprincipper. Små stringente klasser og interaktiv personlig opmærksomhed fra vores erfarne prisvindende fakultet vil forberede dig til at skille sig ud i dagens komplekse sundhedssektor. En professionel, der fører fra hjertet, er let at få øje på.

Klinisk sygeplejerske leder specialisering er designet til at opfylde behovene hos den karriere sygeplejerske søger overlegne kliniske, administrative og uddannelsesmæssige færdigheder at flytte ind i ledelse og lederskab roller. Få de færdigheder og viden, du har brug for for at opfylde denne nye og udviklende rolle, designet til at løse udfordringer, der involverer patientsikkerhed, kvaliteten af pleje og omkostninger. Programmet forbereder eleverne til at sidde for den amerikanske sammenslutning af kollegier af sygepleje CNL certifikat eksamen.

Om skolen

Spørgsmål