Keystone logo
© Domus Academy
Saint Camillus International University of Health and Medical Sciences

Saint Camillus International University of Health and Medical Sciences

Saint Camillus International University of Health and Medical Sciences

Introduktion

UniCamillus er det internationale medicinske universitet i Rom med den højere procentdel af internationale studerende

Universitetet er specifikt rettet mod unge mennesker fra hele verden.

UniCamillus byder studerende fra hele verden velkommen og træner dem til at blive læger eller sundhedspersonale alsidige og fokuserede også på sygdomme i dårligt stillede lande.

Af denne grund henvender universitetet sig især til EU- og ikke-EU-studerende, der viser en humanitær, videnskabelig og faglig interesse for de sundhedsproblemer, der især rammer udviklingslandene.

UniCamillus -kandidater vil altid huske på de humanitære værdier, der blev erhvervet i løbet af studierne, især patientens værdighed, der betragtes som et menneske med sin egen følsomhed. Universitetet er sekulært og byder studerende fra alle trosretninger velkommen.

Universitetets mission er inspireret af Camillus De Lellis: i slutningen af 1500 -tallet bidrog han væsentligt til at definere kriterier og organisering af et effektivt sundhedsvæsen ved at udarbejde og implementere den første moderne procedure for hospitalsbehandling og fastlægge de grundlæggende principper patientens respekt og værdighed.

Vores filosofi

Universitet udelukkende dedikeret til sundheds- og lægevidenskab

Udstedte kvalifikationer

De kvalifikationer, der er udstedt af UniCamillus, er gyldige i hele EU

Nøglen til succes

Universitetet er allerede opført i World Directory of Medical Schools

Campus funktioner

Sundhedsfaciliteter til praktikophold

I aftale med Regione Lazio valgte UniCaillus ASL Roma 6 som referencehospital for studerendes praktikophold, som omfatter passende hospitalsfaciliteter til implementering af integrationen mellem assistance, undervisning og forskning, herunder Ospedale dei Castelli. Efter opdateringen af aftalememorandummet med Regione Lazio offentliggjort i BUR n.104 suppl.2 af 27. december 2019 blev hospitalerne San Giovanni Addolorata, San Camillo-Forlanini, Sant'Eugenio, Pertini og CTO tilføjet, hvilket skabte et ekstraordinært træningsnetværk for praktiske øvelser til rådighed for universitetet.

    Placeringer

    • Rome

      Via di Sant'Alessandro,8, 00131, Rome

      Spørgsmål