Keystone logo
Samuel Merritt University

Samuel Merritt University

Samuel Merritt University

Introduktion

Med sine stærke akademikere, fremragende fakultet, avancerede faciliteter og dybt engagement i samfundet har Samuel Merritt University en rig tradition for at uddanne dygtige og medfølende sundhedspersonale.

Transformere oplevelsen af pleje

Samuel Merritt University er en integreret del af patientplejen i det nordlige Californien. Vi er en af de største undervisere af registrerede sygeplejersker i Californien. Mange fysiske og ergoterapeuter, lægehjælpere og podiatriske læger, der yder pleje i regionen, er kandidater fra vores programmer. SMU er tilknyttet Sutter Health, et nonprofit-netværk, der leverer omfattende sundhedspleje i mere end 100 nordlige Californiens samfund.

På Samuel Merritt University modtager studerende personlig instruktion og får praktisk klinisk erfaring tidligt i deres programmer. Tidlig klinisk eksponering er efter vores mening nøglen til at uddanne studerende i de tekniske færdigheder og de gode ræsonnementer, der er nødvendige for at yde pleje og forberede dem til at transformere oplevelsen af pleje i forskellige samfund.

Placeringer

  • Oakland

    Telegraph Avenue,3100, 94609, Oakland

    Spørgsmål