Keystone logo
South Baylo University

South Baylo University

South Baylo University

Introduktion

Deltag i en spændende sundhedsperson

South Baylo University er en kandidatskole for orientalsk medicin i Los Angeles og Anaheim, Californien. Grundlagt i 1977 tilbyder det master- og doktorgradsprogrammer med fuld akkreditering inden for akupunktur og orientalsk medicin.

 • Master of Science i akupunktur og orientalsk medicin (MSAOM)
 • Læge i akupunktur og orientalsk medicin (DAOM)

Hvorfor vælge South Baylo University ?

Historie og omdømme

South Baylo University blev grundlagt i 1977 og er blandt de ældste og mest velrenommerede kandidatskoler til træning af akupunktur og orientalske læger i USA.

I mere end fyrre år anerkender South Baylo University for at levere medicinsk uddannelse af højeste kvalitet og anvende gammel kunst til videnskaben om helbredelse.

Placeringer

South Baylo University har to campusser beliggende i byen Anaheim og byen Los Angeles i det sydlige Californien.

Anaheim-campus ligger kun fem minutter fra Disneyland og 20 minutter til stranden. Los Angeles-campus ligger midt i byen og kun ti minutter til Hollywood Walk of Fame, The Staples Center, Dodger Stadium, Koreatown og Chinatown.

Klinisk træning

South Baylo University driver to universitetsklinikker i Anaheim og Los Angeles. Universitetsklinikker administrerer mere end et dusin patientbehandlingsrum. Mere end 15 højtuddannede og erfarne kliniske vejledere behandler patienter og underviser praktikanter. SBU praktikanter trænes på klinikker med masser af klinisk erfaring under tilsyn af klinikvejlederne.


Programmer med flere sprog

South Baylo University tilbyder et akkrediteret kandidatuddannelse på engelsk, koreansk og kinesisk og en akkrediteret doktorgrad på engelsk og koreansk. Vores højt kvalificerede fakultets- og kliniktilsynsførere uddanner vores studerende gennem kvalitetsuddannelse, forskning og patientpleje.
Mission

South Baylo University mission er at udvide kendskabet til akupunktur og orientalsk medicin og tjene samfundet gennem kvalitetsuddannelse, forskning og patientpleje.

Værdi

Værdierne ved South Baylo University School of Oriental Medicine er at se på harmoni som værende dens fremtrædende værdi og eksemplificerer Harmony of Bodily Functions, Harmony of Mind and Body og Harmony of Life and Nature. Disse betragtes som de grundlæggende principper for orientalsk medicin og holistisk sundhedspleje.

Formål

Formålet med South Baylo University School of Oriental Medicine er at fremme god sundhed og velvære gennem uddannelse, forskning og klinisk praksis.

Uddannelsesmål

For at opfylde sin mission er South Baylo University forpligtet til følgende mål:

 • At forberede studerende med viden og færdigheder i AOM til at få succes i et sundhedsmiljø.
 • At tilbyde effektiv og høj kvalitet af patientpleje gennem AOM og integrerende sundhedsydelser.
 • At fremme og fremme forskning, videnskabelige aktiviteter og faglig udvikling.
 • At forberede eleverne til at blive ledere i samfundet og i deres erhverv.

Placeringer

 • Anaheim

  1126 North Brookhurst Street , 92801, Anaheim

 • Los Angeles

  2727 West 6th Street , 90057, Los Angeles

Programmer

  Institutionen tilbyder også:

  Spørgsmål