Keystone logo
Schoolcraft College Certifikat for sterile behandlingsfærdigheder
Schoolcraft College

Certifikat for sterile behandlingsfærdigheder

Livonia, USA

2 Semesters

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Sep 2024

USD 131 / per credit *

På campus

* beboer; USD 188 pr. kredittime - ikke-resident; USD 265 pr. kredittime - uden for staten og international

Introduktion

Målet med Sterile Processing-færdighedscertifikatet er at lette et kvalitetstræningsprogram, der vil producere Certified Registered Central Service Technicians (CRCST). Programmet vil kombinere klasseværelset og laboratorieundervisning inden for områderne dekontaminering, desinfektion, sterilisering, emballering og distribution af sundhedsfaciliteter og udstyr. CRCST er en integreret del af et tværfagligt sundhedsmiljø, der fungerer som en afdeling af kirurgiske tjenester. Studerende vil demonstrere viden om kirurgisk instrumentering, forsyninger og udstyr samt sikker håndtering og miljøkontrol. Alle studerende vil erhverve sikkerhedstræningsforanstaltninger for fysiske, kemiske og biologiske farer, før de går ind i en klinisk oplevelse. Den kliniske del af programmet vil udvide på introducerede koncepter og forberede de studerende til entry-level positioner inden for steril behandling.

Programunderstøttende og sterile bearbejdningskurser kan gennemføres på to semestre som vist i prøveskemaet nedenfor, men studerende kan gennemføre programunderstøttende kurser, inden de tager sterilbehandlingskurserne. En kompetencepraksis demonstration vil være påkrævet med vellykket gennemførelse, før de studerende går ind i den kliniske praktik. Kandidater vil være berettiget til at deltage i CRCST-certificeringseksamenen, der tilbydes gennem Healthcare Sterile Processing Association (HSPA), da Sterile Processing-programmet inkluderer de krævede 400 kliniske timer.

Studerende, der tilfredsstillende opfylder programkravene med minimum en 3,0 karakter i hver klasse, vil kvalificere sig til et certifikat for programgennemførelse.

Indlæggelser

Om skolen

Spørgsmål