Keystone logo
Schoolcraft College Kirurgisk teknologiassistent i anvendt videnskab
Schoolcraft College

Kirurgisk teknologiassistent i anvendt videnskab

Livonia, USA

2 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Sep 2024

USD 131 / per credit *

På campus

* beboer; USD 188 pr. kredittime - ikke-resident; USD 265 pr. kredittime - uden for staten og international

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Målet med kirurgisk teknologigraden er at tilbyde den studerende en mulighed for at blive et integreret medlem af det kirurgiske team såvel som en allieret sundhedsprofessionel. Dette program vil bruge en kombination af klasseværelse, laboratorium og kliniske erfaringer for at lette elevernes læring. Flere undervisningsmetoder vil dække begreber som; principperne for asepsis, anvendelse af steril teknik og kirurgisk farmakologi. Studerende vil demonstrere kompetence kendskab til perioperativ sagsbehandling, før de går ind i en klinisk praktik. Den kliniske erfaring vil fortsætte uddannelsen af den studerende ved at tilbyde praktisk kirurgisk patientpleje gennem flere kirurgiske servicespecialiteter. Studerende vil arbejde i regi af kirurgen såvel som det kirurgiske team for at opnå den scrub-erfaring, der kræves for at være berettiget til at deltage i den nationale CST (Certified Surgical Technologist-eksamen) legitimationseksamen, der tilbydes gennem NBSTSA (National Board of Surgical Technology and Surgical Assisting ).

De didaktiske og kliniske læringserfaringer kræver cirka 40 timers deltagelse om ugen i programmets andet år. Studerende skal gennemføre alle programspecifikke kurser, når de er accepteret i programmet, ellers vil de ikke kunne fortsætte i programmet. Studerende kan gennemføre programunderstøttende kurser før programansøgning. Studerende skal opretholde en vellykket gennemførelse af alle kurser for at forblive i programmet.

Studerende, der tilfredsstillende opfylder programkravene med minimum en 3,0-karakter i hver udpeget klasse, vil kvalificere sig til en associeret i anvendt videnskabsgrad.

Indlæggelser

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • MSc in Medical Biotechnologies
    • Siena, Italien
  • Advanced Master i Biotech & MedTech Ventures
    • Brussels, Belgien
  • Avanceret master i biomedicinsk ledelse
    • Paris, Frankrig