Keystone logo
Schoolcraft College Sygepleje: Licenseret praktisk sygeplejerske til registreret sygeplejerske muligheder (LPN til RN)
Schoolcraft College

Sygepleje: Licenseret praktisk sygeplejerske til registreret sygeplejerske muligheder (LPN til RN)

Livonia, USA

2 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Sep 2024

USD 131 / per credit *

På campus

* beboer; USD 188 pr. kredittime - ikke-resident; USD 265 pr. kredittime - uden for staten og international

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Sygeplejekurser er kun åbne for studerende, der er officielt optaget på sygeplejerske karrierestigens læseplan.

Licenserede praktiske sygeplejersker, der har licens i Michigan og er interesseret i at blive registrerede sygeplejersker (RN'er) kan ansøge om at gennemføre det andet år af Associate in Applied Science (AAS) sygeplejeprogrammet. Det associerede sygeplejeprogram er godkendt af Michigan Board of Nursing og Accreditation Commission for Education in Nursing (ACEN). Dette program giver avanceret sygeplejeteori og klinisk praksis i pleje af voksne, børn og familier for at forberede kandidater til entry-level-stillinger på hospitaler, langtidsplejefaciliteter, lægekontorer, hjemmesundhed og andre samfundsmiljøer. Studerende, der tilfredsstillende gennemfører sygeplejerskeprogrammet, er berettiget til at ansøge om at tage National Council Licensure Examination-Registered Nurse (NCLEX-RN) som et trin i at opnå licens som en registreret sygeplejerske (RN).

Studerende skal gennemføre de nødvendige kurser og opfylde andre adgangskrav. Studerende kan kun udsætte deres optagelse én gang, ellers skal den studerende ansøge igen og opfylde ansøgningskravene på det tidspunkt. Studerende, der ikke overholder sygeplejeafdelingens deadlines eller er blevet optaget på uddannelsen og derefter er "no call, no show" for at starte uddannelsen, vil blive aflyst og ikke berettiget til at genansøge programmet i fremtiden.

Sygeplejerskekurser skal tages i rækkefølge. Kurser inkluderer typisk en dags teori med to dages klinisk. Kliniske sessioner tilbydes på dag- eller eftermiddagsvagter med mulighed for weekendrotationer. Kliniske rotationsplaner vil blive fastlagt afhængigt af tilgængeligheden af det kliniske sted. Der kræves en minimumskarakter på 80 % i hvert sygeplejefag for at komme videre til næste kursus. Akademiske kurser, bortset fra sygepleje, skal gennemføres i henhold til ansøgningskrav. Brug af computerlaboratorium og computertest er påkrævet i dette program. Studerende skal have en computerenhed til hjemmebrug og brug på campus, der opfylder kravene forud for adgang til programmet. Studerende skal indrette og vedligeholde uniformer og forsyninger som krævet af afdelingen og de kliniske faciliteter. Studerende skal opfylde sundhedsmæssige og kliniske krav, have en negativ stofskærm ved første forsøg (marihuanabrug stadig forbudt) og bestå et kriminelt baggrundstjek.

Dette program tilbydes på Livonia Main Campus. Studerende optages løbende til at starte på sygeplejerskeuddannelserne i begyndelsen af det udpegede efterårssemester. Antallet af LPN'er, der optages, afhænger af ledig plads, og antallet kan variere fra år til år.

Indlæggelser

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • RN-BSN
  • Online USA
 • Erhvervsuddannelse i Social- og Sundhedsplejen, Praktisk Sygeplejerske (Top-up)
  • Pori, Finland
  • Rauma, Finland
 • RN til BS i sygepleje (RN-BSN)
  • Utica, USA