Keystone logo
Schoolcraft College Sygepleje: Registreret Associate i Applied Science Degree (RN)
Schoolcraft College

Sygepleje: Registreret Associate i Applied Science Degree (RN)

Livonia, USA

2 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Sep 2024

USD 131 / per credit *

På campus

* beboer; USD 188 pr. kredittime - ikke-resident; USD 265 pr. kredittime - uden for staten og international

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Sygeplejekurser er kun åbne for studerende, der er officielt optaget på sygeplejerske karrierestigens læseplan.

Det associerede sygeplejeprogram er godkendt af Michigan Board of Nursing og Accreditation Commission for Education in Nursing (ACEN). Dette program giver avanceret sygeplejeteori og klinisk praksis i pleje af voksne, børn og familier for at forberede kandidater til entry-level-stillinger på hospitaler, langtidsplejefaciliteter, lægekontorer, hjemmesundhed og andre samfundsmiljøer. Studerende, der tilfredsstillende fuldfører sygeplejerskeprogrammet, er berettiget til at ansøge om at tage National Council Licensure Examination-Registered Nurse (NCLEX-RN) som et trin i at opnå licens som en registreret sygeplejerske (RN).

Studerende skal gennemføre de nødvendige kurser og opfylde andre adgangskrav. Studerende kan kun udsætte deres optagelse én gang, ellers skal den studerende ansøge igen og opfylde ansøgningskravene på det tidspunkt. Studerende, der ikke overholder sygeplejeafdelingens deadlines eller er blevet optaget på uddannelsen og derefter er "no call, no show" for at starte uddannelsen, vil blive aflyst og ikke berettiget til at genansøge programmet i fremtiden. Efter 1. august for efterårsstartårgange, og efter 1. oktober for vinterstartårgange, vil eleverne blive trukket op til pladser, der i sidste øjeblik bliver forladt af andre studerende, med studerende, der har gennemført NURS 104 - Farmakologi for sygeplejersker kursus eller NATP 115 - Sygeplejerskekursus eller er i øjeblikket tilmeldt begge kurser og har aktuel bestået status.

Sygeplejerskekurser skal tages i rækkefølge. Kurser inkluderer typisk en dags teori med to dages klinisk. Kliniske sessioner tilbydes på dag- eller eftermiddagsvagter med mulighed for weekendrotationer. Kliniske rotationsplaner vil blive fastlagt afhængigt af tilgængeligheden af det kliniske sted. Der kræves en minimumskarakter på 80 % i hvert sygeplejefag for at komme videre til næste kursus. Akademiske kurser, bortset fra sygepleje, skal gennemføres i henhold til ansøgningskrav. Brug af computerlaboratorium og computertest er påkrævet i dette program. Studerende skal have en computerenhed til hjemmebrug og brug på campus, der opfylder kravene forud for adgang til programmet. Studerende skal indrette og vedligeholde uniformer og forsyninger som krævet af afdelingen og de kliniske faciliteter. Studerende skal opfylde sundhedsmæssige og kliniske krav, have en negativ stofskærm ved første forsøg (marihuanabrug stadig forbudt) og bestå et kriminelt baggrundstjek. Dette program tilbydes på Livonia Main Campus. Studerende optages i begyndelsen af efterårssemesteret eller vintersemesteret.

Indlæggelser

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • RN-BSN - RN til Bachelor of Science i sygepleje
    • Fairfield, USA
  • RN til BSN til Master of Science i sygepleje
    • Fairfield, USA
  • RN-BSN-MSN - Klinisk sygeplejerske
    • Fairfield, USA