Keystone logo
Scuola Superiore Sant’Anna MEDSKILL - Udvikling af medicinske færdigheder ved simulering
Scuola Superiore Sant’Anna

MEDSKILL - Udvikling af medicinske færdigheder ved simulering

Pisa, Italien

5 Days

Engelsk

Fuldtid

03 Sep 2024

07 Oct 2024

EUR 200 *

På campus

* fra 200 EUR til 1000 EUR alt efter ansøgerens årlige indkomst

Introduktion

I dag er behovet for praktiske færdigheder og problemløsningsevner stort set udækket i mange medicinske skoles læseplaner i hele Europa. Medicinsk skoleuddannelse forbliver faktisk i vid udstrækning forankret til et traditionelt paradigme om at lære en diskret mængde information om patofysiologiske principper og sygdomsbeskrivelser, uden at bekymre dig om at udvikle de nødvendige færdigheder til at arbejde trygt "på patienten". Digitale værktøjer baseret på makro- og mikrosimulering kan takket være deres fleksibilitet, effektivitet, nøjagtighed og tilgængelighed yde et fundamentalt bidrag til at løse dette problem, og vi ønsker at anvende deres potentiale til medicinske studerendes uddannelse. MEDSKILL-skolen vil give eleverne mulighed for at:

  • Kom i kontakt med digitale værktøjer, der letter studiet af anatomi, fysiologi, patofysiologi og klinisk ræsonnement
  • Konfronter virtuelle patienter/mannequiner, fortolk deres kunstige symptomer/tegn og tag beslutninger under hensyntagen til det passende valg, såvel som etiske sammenhænge og bæredygtighed
  • Efterlign kliniske situationer for at teste patientens kommunikationsevner og simulere brugen af ​​diagnostisk udstyr, teamledere og interventionelle terapier.

Undervisningsmetoder

MEDSKILLS-initiativet vil levere både forelæsninger og praktiske laboratoriesessioner. Forud for hver praktisk session er der en introduktionslektion om de teoretiske aspekter af manøvrerne, som vil blive udført efterfulgt af en debriefing.
Kurset har til formål at give forberedelse til transthorax og abdominal ultralydsmetoder og de vigtigste hjerte-kar- og abdominale sygdomme. Kurset er opdelt i formelle teoretiske lektioner og praktiske praktikophold i Simulabo klasseværelset med brug af Vimedix ultralyd og avanceret ekkokardiografi simulator.

Indlæggelser

Programundervisning

Om skolen

Spørgsmål