Keystone logo
Shanghai University Of Traditional Chinese Medicine

Shanghai University Of Traditional Chinese Medicine

Shanghai University Of Traditional Chinese Medicine

Introduktion

Vi er meget beærede over at have din interesse i at lære International Education College, Shanghai University Of Traditional Chinese Medicine at kende via internettet.

Som en af de første fire TCM colleges over hele Kina er Shanghai University Of Traditional Chinese Medicine orienteret om forskning, specialitet og åbenhed. I øjeblikket studerer cirka 10.000 studerende her, herunder ca. 1.200 langvarige internationale studerende fra over 40 lande ved International Education College. Derudover kommer næsten 1.000 internationale studerende til kortvarigt studie eller klinisk praktikophold. Kollegiet tilbyder tolke, der taler engelsk, fransk, japansk og koreansk.

Du har mange grunde til at vælge at slutte dig til os. For det første er kinesisk medicin forankret i kinesisk visdom og kan gavne menneskers sundhed. For det andet har vi rig erfaring inden for international uddannelse og ISO-certificeret kvalitetssikring. For det tredje har vi et velkvalificeret lærerpersonale, herunder fremragende professorer i Shanghai og over hele Kina, fremtrædende TCM læger og fremragende lærere. For det fjerde tilbyder vi en række kurser, herunder nationale kvalitetskurser, Shanghai-kvalitetskurser, et sæt klasseforelæsninger produceret i højkvalitetsvideoer, aflæsninger af TCM klassikere og kurser om dyb kinesisk kultur. Sidst men ikke mindst har universitetet tertiære hospitaler på højeste niveau til klinisk praksis. Akademisk fundament, undervisningsressourcer og effektiv ledelse kan imødekomme dit behov for TCM undersøgelse og hjælpe med at løse problemer eller problemer i dit liv og studium.

Vi mener, at vores uddannelsestjeneste vil bidrage til internationaliseringen af TCM og opfylde din drøm.

Vi ser frem til at dele vores inspiration med dig. Vi er klar til at byde dig velkommen!

Placeringer

  • Pudong

    Dong Yuan Lu, , Pudong

    Spørgsmål