Keystone logo
Spalding University Doktorgrad i ergoterapi
Spalding University

Doktorgrad i ergoterapi

Louisville, USA

3 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Aug 2024

USD 935 / per credit

Fjernundervisning

Introduktion

Spalding University 's Occupational Therapy Doctorate (OTD)-program i Auerbach School of Occupational Therapy (ASOT) forbereder eleverne til at imødekomme tidens behov med medfølende handling baseret på bedste rehabiliteringsprincipper og evidensbaseret praksis gennem samfundsopsøgende arbejde, service og forskning. OTD'en giver eleverne mulighed for at fremme deres forberedelse og anvendelse af dybdegående viden i praksisfærdigheder, forskningsfærdigheder, administration, ledelse, program- og politikudvikling, fortalervirksomhed, uddannelse og anvendelse af teori.

Entry-level OTD

Spalding University tilbyder det første fuldt akkrediterede OTD-program på entry-level i staten Kentucky, og det er tilgængeligt for enhver studerende med en bachelorgrad inden for ethvert felt.

  • 3 år (36 måneder)
  • 9 trimester
  • 110 kredittimer (84 didaktiske timer og 26 kliniske timer)
  • 35 elever pr årgang

Post-Professional OTD

Denne post-professionelle grad er designet til licenserede ergoterapeuter, der ønsker at gå videre til ph.d.-niveau og tilbydes udelukkende online.

  • 30 kredit timer
  • Online format
  • 4 trimestre + selvstyrende slutsten

Om ASOT

Auerbach School of Occupational Therapy (ASOT)

Spalding University 's Auerbach School of Occupational Therapy (ASOT) forbereder eleverne til at imødekomme tidens behov med medfølende handling baseret på bedste rehabiliteringsprincipper og evidensbaseret praksis gennem samfundsopsøgende arbejde, service og forskning.

Styrelsen for Certificering i Ergoterapi

Entry-level kandidater er berettiget til at deltage i den nationale certificeringseksamen for ergoterapeuten administreret af National Board for Certification in Occupational Therapy (NBCOT). Efter vellykket gennemførelse af denne eksamen, er kandidaten godkendt til at bruge titlen ergoterapeut, registreret (OTR). Derudover kræver stater licens for at kunne praktisere; dog er statslicenser normalt baseret på resultaterne af NBCOT-certificeringsundersøgelsen. For at være berettiget til at deltage i NBCOT-eksamenen og blive licenseret i staten, skal en person have mindst en mastergrad fra et ACOTE-akkrediteret ergoterapiprogram.

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Læreplan

Programresultat

Programundervisning

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål