Keystone logo
St. Elizabeth College Of Nursing

St. Elizabeth College Of Nursing

St. Elizabeth College Of Nursing

Introduktion

St. Elizabeth College Of Nursing er et toårigt privat non-profit college grundlagt, der tilbyder en Associate in Applied Science (AAS) i sygepleje med læseplaner designet til at imødekomme dine uddannelsesmæssige behov. Med over 3800 kandidater giver vores programmer den bedste forberedelse til at arbejde i nutidens sundhedsmiljø, et forhold til fakultetet, erfaring med top-line teknologi og den mest omfattende praktiske kliniske erfaring, der findes i et sygeplejeprogram i dag .

Vores sygeplejeprogram integrerer fuldt ud teoretisk læring med kliniske oplevelser i et omsorgsfuldt miljø. Sygeplejekurserne inkluderer direkte patientpleje planlagt og overvåget af et fakultetsmedlem med ekspertise inden for et bestemt sygeplejeområde. En af styrkerne ved programmet ved St. Elizabeth er dets kliniske komponent, der kombinerer teorien lært i klassen med den faktiske sygeplejepraksis, der giver mulighed for øjeblikkelig overførsel og anvendelse af viden. St Elizabeth College of Nursing tilbyder også et aften- / weekendprogram. Dette program er designet til at imødekomme behovene hos studerende, der ikke er i stand til at deltage i undervisning i de traditionelle hverdagstimer.

St. Elizabeth College Of Nursing har til opgave at give et stærkt fundament for teori og sygeplejepraksis inden for et miljø med akademisk ekspertise, der fremmer aktivt medborgerskab og et ønske om livslang læring. I den franciskanske tradition og værdigrundlag er kollegiet forpligtet til at skabe et omsorgsfuldt læringsmiljø for forskellige studenterpopulationer.

Mellemstatskommissionen har godkendt St. Elizabeth College Of Nursing on Higher Education.

Placeringer

  • Utica

    Genesee Street,2215, 13501, Utica

    Spørgsmål