Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
St. John Fisher University

St. John Fisher University

St. John Fisher University

Introduktion

Universitetet er sammensat af fem skoler: School of Arts and Sciences; Handelshøjskolen; Ralph C. Wilson, Jr. School of Education; Wegmans Sygeplejerskeskole; og Wegmans School of Pharmacy. Hver skole er akkrediteret af regionale, nationale og/eller internationale akkrediteringsorganer. Fisher forbereder dig til at møde udfordringerne i en stadig mere kompleks verden. Den liberale karakter af en Fisher-uddannelse betyder, at du vil erhverve værdifulde kommunikations-, analytiske og problemløsningsevner ud over en grundig forståelse inden for dit valgte studieforløb.

Generelt er klassestørrelserne små, så du vil ikke fare vild i mængden. Du får personlig opmærksomhed fra Fishers fakultet, som er udvalgt for deres fremragende undervisning, videnskabelige initiativer og engagement over for studerende.

Fisher er et samfund, hvor alle er velkomne, uanset religiøs eller kulturel baggrund. Hvis du er en motiveret, passioneret studerende, der er villig til at investere tid og kræfter i dig selv, din uddannelse og din fremtid, vil du trives her."

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Rochester

    East Avenue,3690, 14618, Rochester

    Spørgsmål