Keystone logo
SUNY Upstate Medical University

SUNY Upstate Medical University

SUNY Upstate Medical University

Introduktion

SUNY Upstate Medical University i Syracuse, NY, er det eneste akademiske medicinske center i Central New York. Det er også regionens største arbejdsgiver med 9.460 ansatte. Tilknyttet til State University of New York, Upstate's mission er at forbedre samfundets sundhed gennem uddannelse, biomedicinsk forskning og sundhedspleje.

Dens fire gymnasier forankrer Upstate Medical Universitys uddannelsesmæssige mission - medicin, sygepleje, sundhedsyrker og kandidatstudier (biomedicinsk videnskab).

Som en biomedicinsk forskningsvirksomhed fokuserer Upstate på de mest udbredte menneskelige sygdomme, herunder kræft, diabetes, hjertesygdomme, lidelser i nervesystemet, syn og infektionssygdomme. Jakten på behandlinger og kur er bygget på ekspertise inden for strukturel, molekylær og systembiologi. Upstate tilbyder også mange kliniske forsøg for patienter.

Vi tilbyder snesevis af unikke sundhedsydelser til vores region gennem Upstate University Hospital, Upstate University Hospital på Community Campus og vores poliklinikker. Vi huser også Upstate Golisano børnehospital for at tjene regionen.

SUNY Upstate Medical University mission er at forbedre sundheden i de samfund, vi tjener, gennem uddannelse, biomedicinsk forskning og patientpleje. Alt, hvad vi gør i Upstate - undervise studerende, opdage ny viden gennem forskning og pleje af patienter - gøres for at nå dette mål.

Placeringer

  • Syracuse

    East Adams Street,750, 13210, Syracuse

    Spørgsmål