Keystone logo
© Skagit Valley College
Skagit Valley College

Skagit Valley College

Skagit Valley College

Introduktion

Skagit Valley College er et offentligt community college, der opererer under tilsyn af en lokal bestyrelse udpeget af guvernøren. SVC's distrikt omfatter Skagit, Island og San Juan amter.

Mission

Skagit Valley College dyrker elevernes læring og præstationer; bidrager til studerendes uddannelsesmæssige, personlige og økonomiske succes; og fremmer retfærdige og blomstrende samfund.

Vision

Skagit Valley Colleges primære fokus er elevcentreret undervisning og læring. Vi er forpligtet til:

 • Retfærdige elevresultater i adgang, præstationer og fællesskab
 • Vores vejledende principper
 • Beslutninger baseret på strategi og evidens
 • Udvikling af vores medarbejdere
 • Et mangfoldigt og inkluderende universitetsfællesskab, hvor alle hører til

Kort historie

Skagit Valley College (SVC), der oprindeligt hed Mount Vernon Junior College, begyndte at betjene elever i 1926 som et supplement til Union High School i Mount Vernon. Navnet blev ændret til Skagit Valley Junior College i 1948, og i 1958 blev det nuværende navn vedtaget. SVC har den stolte udmærkelse af at være den næstældste community college i staten Washington.

I de første år blev undervisningen holdt på øverste etage af gymnasiebygningen. I 1955 blev en permanent grund på 35 acres købt, og et kompleks af seks bygninger stod færdigt i 1959. På grund af umiddelbare stigninger i elevtilmeldingen blev yderligere 10 acres jord købt og en ny biblioteksbygning blev bygget. Yderligere køb af jord har bragt det samlede campusareal i Mount Vernon til mere end 110 acres.

I øjeblikket betjener SVC studerende på Mount Vernon Campus i Mount Vernon og Whidbey Island Campus i Oak Harbor. Kollegiet driver også tre centre: San Juan Center i Friday Harbor, Marine Technology Center i Anacortes og Cardinal Craft Brewing Academy i Burlington.

Akkreditering

Northwest Commission on Colleges and Universities akkrediterer Skagit Valley College.

Akkreditering af en institution for videregående uddannelse af Northwest Commission on Colleges and Universities indikerer, at den opfylder eller overgår kriterierne for vurdering af institutionel kvalitet evalueret gennem en peer review-proces. Et akkrediteret college eller universitet har de nødvendige ressourcer til rådighed for at nå sine erklærede formål gennem passende uddannelsesprogrammer, gør det i væsentlig grad og giver rimelige beviser for, at det vil fortsætte med at gøre det i en overskuelig fremtid. Institutionel integritet behandles også gennem akkreditering.

Akkreditering af Northwest Commission on Colleges and Universities er ikke delvis, men gælder for institutionen som helhed. Som sådan er det ikke en garanti for hvert kursus eller program, der tilbydes, eller individuelle kandidaters kompetence. Det giver snarere rimelig sikkerhed for kvaliteten af ​​de muligheder, der er til rådighed for institutionens studerende.

Placeringer

 • Mount Vernon

  2405 East College Way Mount Vernon, WA, 98273, Mount Vernon

 • Oak Harbor

  Southeast Pioneer Way, 1900, 98277, Oak Harbor

 • Friday Harbor

  Weber Way, 221, 98250, Friday Harbor

 • Anacortes

  Anacortes, USA

 • Burlington

  Burlington, USA

Spørgsmål