Keystone logo
Skagit Valley College Registreret sygeplejerske, AAS
Skagit Valley College

Registreret sygeplejerske, AAS

Mount Vernon, USA

2 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

24 Sep 2024

USD 6.767 / per credit

På campus

Introduktion

Registreret sygeplejerske AAS-uddannelsesmuligheder (fuldtid)

LPN-licensindehavere

Nursing (NURS)-programmet på Skagit Valley College (SVC) tilbyder en registreret sygepleje, AAS-grad til sygeplejersker, der er uddannet fra et PN-program og har en aktuel Washington State ubehæftet LPN-licens. LPN til RN fokuserer på det andet år af registrerede sygeplejekurser. Studerende gennemfører de samme RN-programforudsætninger og relaterede uddannelseskurser, der kræves til ADN DTA/MRP-sygeplejegraden. Programmet var designet til at skabe en vej for PN-kandidater til at bevæge sig ind i højlønnede, høje efterspørgselskarrieremuligheder i sundhedsvæsenet. Kandidater modtager en Associate Degree i Registreret Sygepleje og er berettiget til at ansøge om State Licensing Examination (NCLEX-RN) for Registreret Sygepleje. Dette er 3 til 4 kvartaler på fuld tid. *Hvis der er ledige pladser, kan studerende vælge at tage SOC 191 og modtage ADN DTA/MPR-sygeplejegraden.

Avanceret placering

SVC tilbyder en registreret sygepleje, AAS-grad til studerende, der tidligere har taget RN-kurser på en anden institution og gerne vil afslutte deres RN-kurser på SVC. Studerende gennemfører de samme RN-programforudsætninger og relaterede uddannelseskurser, der kræves til ADN DTA/MRP-sygeplejegraden. Derudover skal studerende, der ansøger om avanceret adgang, indsende et anbefalingsbrev fra direktøren, formanden eller sidste sygeplejeinstruktør samt pensum- og kursuskatalogoplysninger for tidligere RN-kurser taget. Beslutningen om fremskudt anbringelse påhviler dekanen for sygepleje og beslægtet sundhed. Kandidater modtager en Associate Degree i Registreret Sygepleje og er berettiget til at ansøge om State Licensing Examination (NCLEX-RN) for Registreret Sygepleje. Der er tale om fuld tid og et antal kvartaler afhænger af placering. *Hvis der er ledige pladser, kan studerende vælge at tage SOC 191 og modtage ADN DTA/MPR-sygeplejegraden.

Gradhensigt og overførselsmuligheder

Efter afslutningen er arbejdsstyrkegrader og/eller certifikater beregnet til at give eleverne de nødvendige færdigheder til at komme direkte i beskæftigelse. Selvom disse grader ikke er beregnet til at overføre til et universitet, vil studerende være berettiget til at ansøge om optagelse på Skagit Valley Colleges Bachelor of Applied Science - Management (BASM) grad og kan i nogle tilfælde overføres til andre skoler. Hvis du er interesseret i at fortsætte din uddannelse ved at komme ind på en bacheloruddannelse, så arbejde tæt sammen med din faglige vejleder og afdelingsformand.

Læreplan

Programundervisning

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål