Keystone logo
Swansea University BSc (Hons) inden for sundhed og social pleje
Swansea University

BSc (Hons) inden for sundhed og social pleje

Swansea, Det Forenede Kongerige

3 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 15.550 / per year *

På campus

* om året for internationale studerende £ 9.000 om året for UK / EU-studerende

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Vores fleksible brede grad inden for sundhed og social pleje er det ideelle udgangspunkt for en række givende karriere inden for en række sektorer.

Du vil undersøge sundhed og social omsorg i en bred vifte af nationale og internationale sammenhænge, ​​der dækker temaer, herunder socialpolitik, folkesundhed, epidemiologi, psykologi, humanbiologi og fysiologi, lov og etik inden for sundhed, lighed og social retfærdighed.

Du får en klar forståelse af de strukturer og politikker, der ligger til grund for sundhed og social pleje i Storbritannien og udvikler fremragende kommunikations-, forsknings- og analytiske færdigheder, der er højt værdsat af arbejdsgivere

Hvorfor sundhed og social pleje på Swansea?

Som studerende ved Welshs største udbyder af sundhedsuddannelse vil du blive nedsænket i et dynamisk forsknings- og læringsmiljø med mange muligheder for at oprette forbindelser med studerende fra beslægtede discipliner.

Dette er en del af vores samarbejdsmæssige tilgang til sundhed og social omsorg med det formål at forbedre integrationen mellem sektorer og forberede dig til en karriere, der arbejder på tværs af traditionelle organisatoriske og faglige grænser.

Udover dit akademiske arbejde vil du tage moduler i faglig udvikling og have mulighed for at gennemføre en stilling som en del af din uddannelse. Du har også mulighed for at deltage i to ugers universitetsspecifikke internationale sommerprogrammer.

Din sundheds- og socialplejeoplevelse

Du tilslutter dig et universitet, der er i UK's top 10 for samlet studerendes tilfredshed (NSS 2019) og UK's 10 top for graduate prospects (DLHE 2018).

Heath og socialkarriere

Som kandidat for sundhed og social omsorg er der et væld af karriere i dig i NHS, sociale ydelser, den offentlige administration, uafhængig sundhed og social omsorg og velgørende organisationer.

Du har også mange muligheder for videre undersøgelse. Nyuddannede kandidater har gået på ph.d.-uddannelsesbeviser, Paramedic Science-kurser og Mastergradsstudie i Socialt Arbejde, Sundhedsfremme, Kognitiv Neurovidenskab og Humanitær Bistand.

Næsten 100 procent af kandidaterne inden for sundhed og socialpleje er ansat eller udfører yderligere studier inden for seks måneder efter eksamen (DLHE 2018).

Sådan læres du

Du vil blive undervist gennem en række forskellige metoder, herunder forelæsninger, workshops, diskussionsgrupper, præsentationer, debatter, online diskussioner og gruppe- og individuelle læringsopgaver over 7-10 timer i løbet af en tre-dages periode.

Læring vurderes gennem essays, præsentationer, eksamener og praktiske prøver. Du har adgang til et akademisk mentornetværk og studerendes supporttjenester gennem dine studier.

I løbet af år to har du mulighed for at vælge et arbejdsmodul med placeringer, der er tilgængelige i frivillige organisationer, rådsbaserede sociale ydelser, uddannelsesmæssige ydelser, understøttede levende tjenester og mange andre.

Karriere og beskæftigelsesegnethed

Karriere og beskæftigelsesevne Swansea Employability Academy (SEA) vil støtte dig på hvert trin i din karrierejse, der hjælper dig med at skabe en lys fremtid.

Vores karrierestøttetjenester omfatter:

 • Beskæftigelsesværksteder, arbejdsgiversamtaler, skræddersyede begivenheder og karrierer.
 • Individuel rådgivning og vejledning fra professionelt kvalificerede karriererådgivere.
 • Hjælp med at finde job, praktikpladser, arbejdspladser og frivilligt muligheder.
 • Adgang til informationsressourcer om en lang række karrierehåndteringsemner.
 • Rådgivning og vejledning om postgraduate studier og finansiering.
 • Finansiering til støtte for praktikophold og Studenterforeningen / Klub events.

Vi giver også hjælp og råd til Swansea University Alumni i op til to år efter du har afsluttet.

Adgangskrav

 • Typisk A-niveau / walisisk Baccalaureat * Tilbud: BBB - BBC
  * Vi byder ansøgninger fra Welsh Baccalaureate Advanced Diploma studerende. Kravene er for A-niveauer, hvor du kan erstatte den samme ikke-fagspecifikke kandidat til den walisiske Baccalaureat Advanced Level Core Grade.
 • Typisk adgang til HJ Tilbyde: 21 Fordelinger, 18 Meritter, 6 Passerer
 • Typisk BTEC-tilbud: DDM-DMM
 • International Baccalaureat: 30-32
 • Irsk forlader certifikat: 345-360

Swansea University","author_url":"","source":""}" />

1225-DJI_0003

Swansea University blev kåret til Årets Universitet i Whatuni Student Choice Awards 2019 for anden gang på fem år. Ud over at blive kronet til Årets Swansea University tog Swansea University den øverste plads i kategorien International og placerede top tre i kategorierne Postgraduate og Course og Lektorer. Whatuni Student Choice Awards er udelukkende stemt af studerende med mere end 41.000 anmeldelser og kommentarer indsendt fra mere end 160 britiske institutioner.

I den prestigefyldte Guardian University Guide 2021 er vi placeret som 24. i Storbritannien og har vundet årets Welsh University of the Year for anden gang på tre år, hvilket bekræfter vores position som Wales 'førende videregående uddannelsesinstitution.

Vi placerer vores studerende i hjertet af alt. Som et resultat opnåede vi en guldvurdering, den højest mulige rating, i den nationale undervisningsekspertise og studenteresultaterammen (TEF) og er rangeret som 6. i Storbritannien for studentertilfredshed i National Student Survey for 2020.

Vores fantastiske campus ved vandet gør os til et ønskeligt sted for studerende og personale fra hele verden, og vores multikulturelle samfund giver et globalt perspektiv, der gør det muligt for dem, der slutter sig til os, at udvikle færdigheder og viden, der sætter dem i en vellykket og berigende karriere.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • Master of Public Health (MPH) Online
  • Online
 • Global folkesundhed og social retfærdighed MSc Online
  • Online
 • Master i global folkesundhed
  • Newcastle upon Tyne, Det Forenede Kongerige