Keystone logo
Swedish Institute College of Health Sciences Associeret grad i kirurgisk teknolog
Swedish Institute College of Health Sciences

Associeret grad i kirurgisk teknolog

New York, USA

0 Months

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Blandet

Introduktion

Kirurgiske teknologer er en integreret del af lægernes team, der yder kirurgisk pleje til patienter i hospitalets operationsstuer, ambulante klinikker og lignende miljøer. Kirurgiske teknologer hjælper med kirurgiske operationer og procedurer og arbejder som en del af sundhedsteamet sammen med læger, kirurger, registrerede sygeplejersker og andre medicinske fagfolk i operationsstuen.

Programmet Kirurgisk teknolog ved det svenske institut giver de studerende den viden og praktisk træning, der hjælper dem med at forberede dem til indrejse i dette efterspurgte felt og være en integreret del af det kirurgiske team i forskellige perioperative indstillinger.

Programmet Kirurgisk teknolog er tilgængeligt i en kursusrække på 94,5 kvartaler (21 måneder). Det svenske instituts kirurgiske teknologundervisning afholdes i dagtimerne på hverdage, så du kan begynde din karriere som kirurgisk teknolog på så lidt som 21 måneder.

Vi lærer vores kirurgiske teknologstuderende de kernekompetencer, der gør dem succesrige i et teammiljø, samarbejder og kommunikerer effektivt med kirurger, sygeplejersker, sundhedsteam, patienter og deres familier. Som kirurgisk teknologstuderende får du en dybdegående forståelse af grundlæggende anatomi og fysiologi, aseptiske teknikker og infektionskontrol og generelle og specialiserede kirurgiske procedurer. Derefter praktiserer du det, du lærte i dine forelæsningskurser ved at udføre simulerede operationsrumsøvelser i vores kirurgiske teknologsprograms laboratoriekurser.

I det sidste kvartal af dit kirurgiske teknologprogram begynder du din kliniske rotation, hvor du går ud på hospitaler og / eller kirurgiske centre for at blive eksponeret for reelle operationsstuer og reelle procedurer med rigtige patienter. Denne kliniske komponent er det, der får vores kirurgiske teknologeprogram til at skille sig ud ved at give dig oplevelse i den virkelige verden til at forberede dig til at komme ind i operationsstuen ordentligt.

Efter at have gennemført programmet Kirurgisk teknolog, vil du blive tildelt en Associate in Occupational Studies degree (AOS), som godkendt af New York State Board of Regents. Kommissionen akkrediterer vores kirurgiske teknologprogram om akkreditering af allierede sundhedsuddannelsesprogrammer (CAAHEP).

Om skolen

Spørgsmål