Keystone logo
Tartu Health Care College

Tartu Health Care College

Tartu Health Care College

Introduktion

Tartu Health Care College Mission and Vision

Mission: at levere konkurrencedygtig, høj kvalitet, innovativ, international, F&U-baseret livslang læring i et inspirerende miljø.

Som en rollemodel påvirker vi vores samfunds sundhedsadfærd og former et sundt livsmiljø, integrerer en række forskellige sundhedsområder inden for studier og forskning og udvikling, og vi deltager i processen med at træffe beslutninger vedrørende sundhedspolitikker.

Når vi lærer og arbejder i kollegiet, skaber vi et miljø, hvor mennesker erhverver viden, færdigheder, holdninger, der hjælper med at gøre samfundet mere sammenhængende og påvirke det og bidrage til udviklingen af Estland.

NB: Den 4. marts fra kl. 16:00-17:00 i Tartu Health Care College vil der være et online webinar om kandidatuddannelser i fysioterapi & radiografi.

Du kan tilmelde dig webinaret her.

Vision: en anerkendt partner i udviklingen af et lykkeligt sundhedsbevidst vidensamfund

Integration af lærings- og arbejdsmiljøer, introduktion af innovation, implementering af nye koncepter og partnerskab i alle kollegiets aktivitetsområder er grundlaget for at udvikle et vidensamfund. Integreret udvikling og opmærksomhed er vigtige komponenter i et lykkeligt liv.

THCC's kerneværdier

 • Integritet - afbalancerede forhold mellem mental, fysisk og social velvære og miljø og en holdning til livet, der værdsætter sundhed.
 • Udvikling - udvikling i åbent, frit, kreativt og innovativt lærings- og arbejdsmiljø, alternativer og ansvar.
 • Menneskecentreret - ærlige, respektfulde, værdige, lige, tillidsfulde og omsorgsfulde forhold til elever, kolleger og sig selv.
 • Professionalisme - sammenhængende viden, færdigheder og holdninger, engagement i faglig, erhvervsmæssig og specialiseret aktivitet.

Akademisk og forskningsstruktur

Akademisk og forskningsstruktur ledes af viserektor for akademiske anliggender og består af studieafdelinger, pædagogiske bestyrelser, kompetencecenter (åbent college, tjenester, projekter), internationale relationer, uddannelsesteknologi og bestyrelse for anvendt forskning, ledet af rektor.

Hovedaktører i den akademiske og forskningsstruktur er studieafdelinger ved at organisere og udvikle kollegiets undervisningsproces. Der er 4 undersøgelsesafdelinger:

 • Sygeplejeafdeling og jordemoderafdeling
 • Afdeling for radiografi og biomedicinsk laboratorium
 • Fysioterapi og afdelingen for miljøsundhed
 • Institut for erhvervsuddannelse.

Det højeste beslutningstagende organ i den akademiske og forskningsstruktur er det pædagogiske bestyrelse ledet af viserektoren for akademiske anliggender. Det pædagogiske bestyrelses mål er at fastlægge kvaliteten af akademiske, forsknings- og udviklingsaktiviteter på kollegiet.

Administrativ og supportstruktur

Administrativ og supportstruktur er støttestrukturen, der er rettet mod organisering og udvikling af administrative og økonomiske aktiviteter. Denne afdelings hovedfunktion er levering af driften af infrastrukturer, økonomisk support og teknisk udstyr til studier, styring af Studentherbergen og vedligeholdelse af College-aktiverne.

Strukturen består af 4 enheder:

 • Administrations- og finansafdeling (Finansieringstjeneste, IT-service, Administrativ service, Studenterhostel)
 • Rektorskontor (Kvalitetsstyring, juridisk, kommunikation)
 • Institut for Akademiske Anliggender
 • Bibliotek.

123421_pilt_sisevaade3.JPG

En kort historie om kollegiet

I 1811 blev en skole for jordemødre grundlagt af professor Chr. Fr. Deutsch på obstetriksklinikken på Tartu University; at skole af jordemødre anses for at være forgængeren for det nuværende kollegium.

I løbet af omkring 200 år er kollegiet blevet fusioneret med forskellige skoler, haft forskellige navne (det bedst kendte er navnet Tartu Medical School / Tartu Meditsiinikool, som blev båret af kollegiet i 1960–2005), og leveret uddannelse inden for forskellige specialområder og på forskellige niveauer.

Siden 2005 har kollegiet lovligt fungeret som en professionel institution for videregående uddannelser; denne ændring var mulig på grund af de fremragende resultater af international akkreditering i 2004.

Undervisning og undersøgelse af kollegiet er gennemført i forskellige bygninger, men fra 2011 har THCC sin egen studiebygning. I 2008 traf republikens regering en beslutning om finansiering af opførelsen af en ny studiebygning af kollegiet, og den 24. november 2010 blev bygningens første sten lagt. I 2011 blev studiebygningen af kollegiet afsluttet i Nooruse 5 med EU-finansiering. I 2011 blev arkitekt Tarmo Piirmets belønnet med den årlige pris for den interne design af kollegiet af den estiske sammenslutning af interiørarkitekter.

Fakta om os

Juridisk form: En statsinstitution for erhvervsuddannelse administreret af det estiske undervisningsministerium.

Etableret: I 1811 og i 2005 navngivet Tartu Tervishoiu Kõrgkool/ Tartu Health Care College .

eu_regional_development_fund_vertical%20%281%29_2.pdf
194147_studyinestonia_horisontal_RGB_negative.png
194150_eu_regional_development_fund_horizontal1.jpg

Placeringer

 • Tartu

  Nooruse 5, 50411 Tartu Estonia, 50411, Tartu

  Spørgsmål