Keystone logo
Temple College Paramedic, Critical Care, Enhanced Skills Certificate
Temple College

Paramedic, Critical Care, Enhanced Skills Certificate

0 Semesters

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Critical Care Paramedics 'primære rolle er at tilbyde patientpleje uden for hospitalet og under overførsel af patienter mellem sundhedsfaciliteter. De svarer på anmodninger om sundhedspleje, vurderer patienter, indleder behandling er garanteret eller mundtlig ordre fra en læge og transporterer om nødvendigt patienter til en passende facilitet. Omhu, der ellers kun ville være tilgængelig i en beredskabsafdeling og ICU, tages med i samfundet.

EMS-afdelingen tilbyder kurser, der er nødvendige for at forberede de studerende til praksis som kompetente paramedikere inden for kritisk pleje. Kandidater er kvalificerede til certificeringseksaminer, der tilbydes af bestyrelsen for paramedicinsk certificering af kritisk pleje.

Studerende, der har en AAS i akutte medicinske tjenester, gennemfører Paramedic-kurset Critical Care, klinisk kursus og tager mikrobiologi, tildeles et Enhanced Skills Certificate. Et udvidet færdighedscertifikat demonstrerer en forpligtelse til livslang læring og uddannelse ud over en AAS

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Diplom i Paramedic
    • London, Canada
  • Bachelor i sundhedspleje, paramedicinsk sygeplejerske
    • Lappeenranta, Finland
  • Paramediciner certifikat
    • Tacoma, USA