Keystone logo
Texas A&M University Irma Lerma Rangel College of Pharmacy

Texas A&M University Irma Lerma Rangel College of Pharmacy

Texas A&M University Irma Lerma Rangel College of Pharmacy

Introduktion

Texas A&M Irma Lerma Rangel College of Pharmacy blev oprettet for at imødekomme et kritisk behov i det sydlige Texas samfund. I dag er 42 procent af kandidater fra vores fuldt akkrediterede program vendt tilbage til det sydlige Texas for at hjælpe dårligt stillede befolkninger som Aggie-farmaceuter.

I alt hvad vi gør, afsætter vi det fulde mål for vores ressourcer og evner til at fremme vores erhvervets viden og teknologier. Vi stræber efter at dyrke en kultur med ekspertise inden for forskning, praksis og patientpleje hos hver professionel studerende, der er tilmeldt vores apoteksprogram. Styret af vores kerneværdier fortsætter vi med at forbedre livskvaliteten i grænseregionen, staten Texas og videre.

Vores mission er at udvikle og inspirere en forskelligartet gruppe af fremtidige ledere inden for farmaceutisk praksis og farmaceutiske videnskaber gennem transformationsuddannelse, innovativ forskning, holistisk pleje og effektiv opsøgende og service.

Rangel College of Pharmacy studerende kan tilmelde sig Kingsville eller College Station og modtage den samme transformationsuddannelse på begge campus. Alle studerende og fakulteter drager fordel af samarbejdsmuligheder for grundlæggende videnskab og translationel forskning med resten af Texas A&M University Health Science Center colleges, institutter og partnere. Kombineret med oplevelsesmæssige uddannelsesplaceringer i vores enorme preceptornetværk udvider vi vores indflydelse over det sydlige Texas og videre.

Placeringer

  • Kingsville

    West Avenue B,1010, 78363, Kingsville

    Spørgsmål