Keystone logo
The George Washington University - School Of Nursing

The George Washington University - School Of Nursing

The George Washington University - School Of Nursing

Introduktion

En topplaceret sygeplejeskole, der stolt tilbyder innovative uddannelsesprogrammer understøttet af det nyeste inden for sundhedsteknologi.

Strategisk Plan

2018-2021

GW Nursing Strategic Plan 2018-2021 Strategisk er et ord, som vi alt for ofte hører fra organisationer. Det bruges så ofte, at det ser ud til at miste sin betydning. Du ser det udgivet i bestyrelseslokaler, på e-mail-underskrifter og i reklamer. Det er et ord, der udfordrer os til at se fortiden i dag og spørge os selv 'hvad hvis' for at skimte en fremtid med muligheder. Hvad hvis vores kandidater fortsætter med at lede en ny generation af udbydere? Hvad hvis vi er i stand til at dyrke den næste innovation inden for sundhedsydelser eller inspirere en sundhedsforkæmper til at handle? Hvad hvis den sidste person, der holder en patients hånd, er en sygeplejerske?

Som udøvere og forskere ved vi, at for at forstå noget, skal vi først bestemme dets natur. Vi udfordrede os selv til at udvikle en plan, der afspejler vores styrker såvel som principperne for sygeplejeprofessionen, universitetet og vores navnebror. Gennem tilbagetrækninger, workshops og åbne feedbackperioder gav medlemmer af vores samfund deres stemme hørt.

Som et universitet beliggende i vores lands hovedstad indså vi, at vi har et ansvar for at udnytte vores ekspertise og placering for at forbedre alle menneskers sundhed.

Vi har sat et ambitiøst, men alligevel opnåeligt kursus for at forme den fremtidige sundhedsydelser og vores rolle i den. I sidste ende er ord meningsløse uden udførelse. Der er mange ting, vi sigter mod at udføre i de næste tre år, men vi er i dette sammen.

Pamela R. Jeffries, Ph.D., RN, FAAN, ANEF, FSSH

Dekan og professor i sygepleje

Placeringer

  • Washington

    I Street Northwest,2121, 20052, Washington

    Spørgsmål