Keystone logo
The University of Edinburgh CMVM Data Science for Health and Social Care MSc, PgCert, PgDip, PgProfDev (Online Learning)
The University of Edinburgh CMVM

Data Science for Health and Social Care MSc, PgCert, PgDip, PgProfDev (Online Learning)

Online

1 Years

Engelsk

Deltid

23 Aug 2024

09 Sep 2024

GBP 6.370 / per year

Fjernundervisning

Introduktion

Vores datadrevne program vil udstyre dig med de datavidenskabelige færdigheder, evner og kompetencer, der vil give dig mulighed for at indse værdien af data i din nuværende rolle, åbne nye karrieremuligheder og få indflydelse på fremtiden for sundheds- og socialsektoren.

Vigtige oplysninger:

  • Uddannelsen er en deltidsuddannelse, som foregår online over 3 år
  • Du vil få adgang til data fra det virkelige liv
  • På Usher Institute samarbejder den offentlige, private og tredje sektor om at muliggøre datadrevne fremskridt inden for sundhed og social omsorg.

Hvad kan du forvente på The University of Edinburgh

Som studerende på College of Medicine & Veterinary Medicine vil du slutte dig til mere end 7.000 studerende, der studerer en række postgraduate programmer. Efter Research Excellence Framework (REF) 2021 var vores veterinærskole og vores medicinske fakultet begge blandt de fem bedste i Storbritannien, rangeret efter forskningsevne (Times Higher Education, Overall Ranking of Institutions REF 2021).

Din postgraduate oplevelse her vil blive støttet og forbedret af de mange ressourcer og muligheder, vi tilbyder. Vi er forpligtet til at levere innovativ undervisning af høj kvalitet. I den seneste rapport fra kvalitetssikringsagenturet fik vi den højest mulige bedømmelse for kvaliteten af de studerendes læringsoplevelse.

Ranglister

Programresultat

Karrieremuligheder

Læreplan

Indlæggelser

Programundervisning

Stipendier og finansiering

Om skolen

Spørgsmål