Keystone logo
The University of Edinburgh CMVM PET-MR-principper og -applikationer PgCert (online læring)
The University of Edinburgh CMVM

PET-MR-principper og -applikationer PgCert (online læring)

Online

1 Years

Engelsk

Deltid

23 Aug 2024

09 Sep 2024

GBP 6.370 / per year

Fjernundervisning

Introduktion

PET-MR-scannere installeres i stigende grad i kliniske og forskningsmæssige omgivelser, men på nuværende tidspunkt er uddannelsen i, hvordan man driver og bruger sådanne faciliteter bedst muligt, begrænset, og det kræver ofte lange opholdsperioder uden for arbejde og personlige forpligtelser i hjemmet.

The University of Edinburgh er et af de få centre i Det Forenede Kongerige, der har en PET-MR-scanner og personale med ekspertise i at betjene og bruge den.

Vigtige oplysninger:

  • Denne uddannelse er 1-2 år og foregår online gennem deltidsundervisning med afbrydelser

Hvad kan du forvente på The University of Edinburgh

Som studerende på College of Medicine & Veterinary Medicine vil du slutte dig til mere end 7.000 studerende, der studerer en række postgraduate programmer. Efter Research Excellence Framework (REF) 2021 var vores veterinærskole og vores medicinske fakultet begge blandt de fem bedste i Storbritannien, rangeret efter forskningsevne (Times Higher Education, Overall Ranking of Institutions REF 2021).

Din postgraduate oplevelse her vil blive støttet og forbedret af de mange ressourcer og muligheder, vi tilbyder. Vi er forpligtet til at levere innovativ undervisning af høj kvalitet. I den seneste rapport fra kvalitetssikringsagenturet fik vi den højest mulige bedømmelse for kvaliteten af de studerendes læringsoplevelse.

Ranglister

Programresultat

Karrieremuligheder

Læreplan

Indlæggelser

Programundervisning

Om skolen

Spørgsmål