Keystone logo
The University of North Texas Health Science Center at Fort Worth

The University of North Texas Health Science Center at Fort Worth

The University of North Texas Health Science Center at Fort Worth

Introduktion

Vi er One University, forenet af en passion for innovation og teamwork for at transformere liv for at forbedre andres liv ved at skabe løsninger til et sundere samfund.

The University of North Texas Health Science Center at Fort Worth

Det er en spændende tid at være på UNT Health Science Center. Grundlagt for mere end 50 år siden som en lille osteopatisk medicinsk skole, er vi i dag et blomstrende seks-college universitet med læger og sundhedsudbydere, der repræsenterer de fleste medicinske specialer. Vores position i spidsen for innovation inden for sundhedsvæsenets hurtigt skiftende område er en af mange ting, der gør os ekstraordinære.

Vores kultur

Vi tror på en værdibaseret kultur, der er bygget på tillid. I stedet for konkurrence skaber vores værdier et læringsmiljø med samarbejde, kollegialitet og støtte, når vi forfølger vores fælles vision om at blive det valgbare team for uddannelse, opdagelse og sundhedspleje.

Vores muligheder

Vi er det eneste Health Science Center i Texas, der har disse seks skoler - medicinsk (DO og MD), sundhedsfag, biomedicinsk videnskab, folkesundhed og apotek - på en campus. Denne centraliserede placering giver vores studerende en enestående mulighed for at praktisere en tværprofessionel plejemodel, der vil skelne dem fra det hurtigt udviklende sundhedsfelt.

Vores indflydelse

Vi dimitterer det næsthøjeste antal primærlæger (60 procent) af enhver medicinsk skole i landet, og vores nationalt anerkendte program for landmedicin bringer lægehjælp til dårligt stillede samfund. Andre områder af styrke omfatter aldring og Alzheimers forskning og retsmedicinsk genetik.

Vores beliggenhed

Beliggende i hjertet af Fort Worths kulturdistrikt er vi i gåafstand fra verdenskendte museer, gode restauranter og pulserende natteliv. Nord -Texas tilbyder en overkommelig bolig og en blomstrende sundhedssektor med et utal af muligheder for fremtidig beskæftigelse.

Hvad vi gør

Vi holder patienterne i centrum for vores indsats inden for uddannelse, forskning og pleje

 • Vi uddanner morgendagens sundhedsudbydere
 • Siden 2002 har US News and World Report kaldt Texas College of Osteopathic Medicine en af landets top 50 medicinske primærskoler.
 • Vi dimitterer det næsthøjeste antal primærlæger (60 procent) af enhver medicinsk skole i landet.
 • Læger og andre sundhedspersonale træner og praktiserer tværprofessionelt - en HSC -kernekompetence - til gavn for patienter og deres familier omkring en "team care" -model.

Vi skubber opdagelsesgrænserne

 • Vores forskere arbejder på en blodprøve for at forudsige ældre voksnes risiko for Alzheimers sygdom.
 • Ved at analysere, hvordan hormoner fungerer i hjernen, identificerer vores forskere, hvordan de skal behandle - og muligvis endda forhindre - Alzheimers sygdom og visse kræftformer.
 • Videnskaben om nanopartikler hjælper vores forskere med at afdække lovende måder at levere kemoterapi direkte til en tumor med færre bivirkninger for patienter.

Vi hjælper med at gøre syge mennesker godt og holde raske mennesker sunde

 • Vores pædiatriske mobilklinik leverer tiltrængt pleje til børn i dårligt fortjente kvarterer i Fort Worth.
 • Vi skaber innovative programmer til forebyggelse af sygdomme og sundhedsfremme, der leverer omsorgstjenester effektivt, effektivt og rimeligt og samtidig minimerer sundhedsmæssige forskelle blandt befolkningerne.

Vores styrker

Eliminerer sundhedsforskelle

HSC, drevet af sin kerneværdi til at tjene andre først, er forpligtet til at hjælpe med at levere sundhedspleje og forbedre adgangen til alle texanere gennem service og uddannelse.

 • Vi har indgået et partnerskab med Tarrant County for at udvide adgangen til vaccinen i historisk underbetjente og svært tilgængelige samfund.
 • De mobile sundhedsprogrammer hjælper familier, der oplever økonomiske vanskeligheder, eller får adgang til sundhedsydelser af høj kvalitet, hvor de er.
 • Vores Rural Scholars -program træner og forbereder kommende læger til at praktisere medicin i små byer og landdistrikter i hele Texas.
 • Astma 411 -programmet hjælper familier og skoleplejersker med bedre at forstå astma for at forhindre astmaanfald og hændelser i skolen. Astma 411 er i øjeblikket i 11 skoledistrikter i hele Tarrant County.

Afkodning af retsmedicinsk genetik

Vi bringer lukning til familier til forsvundne personer og bruger DNA -beviser til at hjælpe retshåndhævelse

 • Vi tilbyder det mest avancerede retsmedicinske program i landet og træner eleverne i at identificere savnede personer og menneskelige rester ved hjælp af DNA -teknologier.
 • Vores Center for Menneskelig Identifikation er den største bidragyder af DNA -profiler til FBI's Combined DNA Index System (CODIS) og National DNA Index System (NDIS), som understøtter udveksling og sammenligning af retsmedicinsk DNA -bevis for voldelige kriminalitetsundersøgelser.
 • Vi arbejder også med National Center for Missing and Exploited Children, politiafdelinger og læge i hele USA om sager om savnede personer.

Aldring og Alzheimers

Vi hjælper ældre med at bevare deres livskvalitet og klare kognitive og funktionelle fald

 • Programmet Gerontology Assessment and Planning giver omfattende geriatriske vurderinger til ældre voksne med komplekse medicinske tilstande, kognitiv svækkelse og funktionelle fald.
 • SAGE (Seniors Assisting in Geriatric Education) -programmet teamer geriatriske patienter, der fungerer som mentorer for studerende-læge, lægeassistent, fysioterapi og apotek-for at sikre medfølende, patientcentreret pleje.
 • Vores Geriatrics Division giver ældre i Texas et kontinuum af pleje, uanset hvor de bor, og tilbyder også hospice og palliativ pleje.

Tværprofessionel uddannelse

Vi fører an i teambaseret træning, der sætter patienten i første række

 • Dette er fremtiden for sundhedsvæsenet i USA, og vi fører an i teambaseret træning, der sætter patienten i centrum for beslutninger om pleje, samtidig med at omkostningerne kontrolleres og medicinske fejl reduceres.
 • UNTHSCs nyeste skole, UNT System College of Pharmacy, fremhæver farmaceutens stadig vigtigere rolle i patientbaserede sundhedsteams.
 • Vores tværprofessionelle programmer omhandler samarbejde på tværs af plejespektret, fra wellness- og ernæringsprogrammer til behandling og behandling af kroniske sygdomme.

Campus funktioner

Vores studerende nyder et pulserende campusliv, herunder mere end 30 studenterorganisationer og en bred vifte af service-, rekreative og faglige udviklingsaktiviteter. Det avancerede Gibson D. Lewis bibliotek tilbyder verdensomspændende adgang til næsten 25.000 elektroniske tidsskrifter og databaser samt mange andre digitale læringsværktøjer.

Om Fort Worth

Alt i Texas er stort, og Fort Worth er ingen undtagelse. Som en af de største byer i Texas er det hjemsted for American Airlines - og tre Berkshire Hathaway-selskaber. Dallas/Fort Worth-markedet er faktisk den sjettestørste økonomi i USA og den 18. største i verden.

Men grunden til, at mere end 775.000 mennesker kalder Fort Worth hjem, er virkelig på grund af dets venlige hjembystemning. Fort Worth, som er kåret af læsere af Conde Nast Traveller som en af de hyggeligste byer i Amerika, er også blevet udpeget som en af "Amerikas mest beboelige samfund", en af kun 10 store byer, der hedder sådan.

Fort Worth har mere end 10.000 acres af parker, hundredvis af miles af stier, og det er hurtigt ved at blive en af landets mest cykelvenlige byer. HSC sponsorerer endda en af Fort Worths mange cykeldelingsstationer lige på campus.

HSC er beliggende i Fort Worths kulturdistrikt, hjemsted for tre verdenskendte museer i parklignende omgivelser: Amon Carter Museum; Kimbell Art Museum med den nye Renzo Piano Pavillion; og Modern Art Museum of Fort Worth.

I nærheden ligger Fort Worth Museum of Science and History og National Cowgirl Museum og Hall of Fame (ja, byen er stolt af sin vestlige arv, og dens Stockyards National Historic District kan endda prale af verdens eneste kvægkørsel to gange dagligt).

I nærheden af campus ligger West Seventh Street District, med butikker, restauranter, natteliv og boliger, alt sammen i fodgængervenlige bymiljøer.

Downtown er Nancy Lee og Perry R. Bass Performance Hall hjemsted for byens professionelle symfoni-, teater-, opera- og balletkompagnier samt den prestigefyldte Van Cliburn International Piano Competition.

Og inden for 20 minutters kørsel finder du Dallas/Fort Worth International Airport, Texas Motor Speedway, Texas Rangers baseball og Dallas Cowboys-fodbold på AT&T Stadium.

Vi er enige om, at alt i Texas er stort, men vi kan ikke undgå at tro, at alt i Fort Worth er bedre.

  Visumkrav

  Krav til J-1 Visa

  Finansieringskrav

  Bevis for økonomisk støtte er påkrævet. Finansiering kan være fra UNTHSC, Exchange Visitor's regering, personlige midler eller en kombination af disse kilder. Bevis for økonomisk støtte skal vedlægges DS-2019 Request Form, når den indsendes af afdelingen.

  De økonomiske krav er som følger:

  • $1.300/måned for lærde
  • $420/måned for J-2 ægtefællen
  • $420/måned pr. J-2-barn

  Forsikringskrav

  J-1-udvekslingsbesøgende skal af udenrigsministeriet have tilstrækkelig forsikringsdækning under hele programmets varighed.

  Kravene fra den 15. maj 2015 er som følger:

  • Større medicinsk dækning: $100.000 pr. ulykke/sygdom
  • Selvrisiko kan ikke overstige: $500
  • Medicinsk evakuering: $50.000
  • Hjemsendelse af rester: $25.000

  Online kandidatuddannelser sponsorerer ikke F-1 visa til internationale studerende. Internationale studerende kan tage alle didaktiske kurser online og kan deltage i træningen på stedet (hjørnestensforskning eller praktikpraksis) enten uden for USA eller i USA under passende arrangementer med et J-1- eller B-1-visum.

  Stipendier og finansiering

  English Language Requirements

  Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

  Placeringer

  • Fort Worth

   Fort Worth, USA

  Programmer

  Spørgsmål