Keystone logo
The University of Scranton Online Master of Health Administration
The University of Scranton Online

Master of Health Administration

Scranton, USA

30 Months

Engelsk

Deltid

Request application deadline

Aug 2024

Request tuition fees

Fjernundervisning

Introduktion

Gennem en af de første online programmer for Master of Health Administration (MHA) godkendt af Kommissionen om akkreditering af Health Care Management Education (CAHME), giver University of Scranton din klareste vej til succes. Med en 90 procent jobplacering sats og højere end gennemsnittet median lønninger, er excellence bare udgangspunktet for vores kandidater.

Den online MHA tilbyder nøglekomponenterne til at udvikle ledere, der kan anvende et omfattende færdighedssæt, som viser flydende styring af et sundhedssystem eller en organisation. Udnytter ACHE Healthcare Leadership Alliance kompetence model, kandidater vil være eksperter med 24 kernekompetencer, der er dækket af fem kritiske domæner.

Få en detaljeret forståelse af sundhedsvæsenets ledelse og lær fra overordnet fakultet på en skole grundlagt på Jesuit-traditioner for social retfærdighed og akademisk ekspertise. Programmet tilbyder også to specialiseringer:

MHA med specialisering inden for sundhedsinformatik

Brug data til at forbedre sundhedsplejebeslutninger og politikker. Lær vigtigheden af informatik i kørsel innovation i sundhedsvæsenet.

MHA med Global Health Specialization

Lær om og oplev folkesundhed, sundhedsstyring og sociale retfærdighedsproblemer uden for Nordamerika. Denne specialisering omfatter rejser med fakultet og andre studerende til to 10-dages studie i udlandet rejser til steder som Europa og Sydamerika.

* Ansøgere skal have mindst tre års faglig eller tilsynserfarende erhvervserfaring.

Om skolen

Spørgsmål