Keystone logo
The University Of Veterinary Medicine Hannover

The University Of Veterinary Medicine Hannover

The University Of Veterinary Medicine Hannover

Introduktion

The University Of Veterinary Medicine Hannover , Foundation (TiHo) er en nationalt og internationalt anerkendt videregående uddannelsesinstitution kendt for sin ekspertise inden for veterinærvidenskab og dets tværfaglige fokus. Vi er førende inden for forskning, undervisning og service inden for veterinærmedicin og uddanner unge forskere inden for alle områder inden for veterinærvidenskab. Vores overordnede mål er den løbende udvikling af videnskaben om veterinærmedicin.

TiHo står for mangeårig kompetence inden for veterinærmedicin. Det er en fremtrædende videnskabelig institution, der forbinder moderne videnskab med universitetstradition. Siden grundlæggelsen i 1778 som Roß-Arzney-Schule har den opretholdt sin uafhængige status indtil i dag og dermed antaget en enestående position i Tyskland. I begyndelsen af 2003 blev TiHo omdannet til en universitetsstiftelse - staten Niedersachsen, der gav universitetet et større personligt ansvar og derved større fleksibilitet for juridiske arrangementer.

TiHo har opbygget seks specialcentre og integrerer seks klinikker, 19 institutter og tre specialenheder. Derudover i Ruthe syd for Hannover og i Bakum nær Vechta The University Of Veterinary Medicine Hannover kører to feltkontorer, der træner studerende og gennemfører forskningsprojekter.

Placeringer

  • Hanover

    Bünteweg,9, 30559, Hanover

    Spørgsmål