Keystone logo
University of South Carolina

University of South Carolina

University of South Carolina

Introduktion

University of South Carolina School of Medicine Greenville er en fireårig medicinsk skole beliggende i hjertet af Prisma Health – Upstate, tidligere kendt som Greenville Health System, regionens største plejepersonale, og bakket op af to årtier af partnerskab inden for levering af omfattende medicinsk uddannelse til studerende fra University of South Carolina , statens største offentlige universitet.

Der er en anden slags medicinsk skole i Upstate South Carolina, et sted hvor morgendagens læger træner sammen med nutidens læger og alle medlemmer af det tværfaglige sundhedsteam fra første dag. University of South Carolina School of Medicine Greenville tilbyder en praktisk oplevelse i den virkelige verden, der ikke kun er et løfte for fremtiden, men en livsstil.

University of South Carolina School of Medicine Greenville er et sted, hvor studerende lærer ved hjælp af den nyeste kliniske, informations- og simuleringsteknologi, og hvor de udvikler ledelse, kliniske og interpersonelle færdigheder, der er vigtige for at levere den næste generation af patientfokuseret sundhedspleje med tillid og medfølelse.

Placeringer

  • Midtown - Downtown

    Midtown - Downtown, USA

    Programmer

    Spørgsmål